Létezik ilyen fiú/férfi/pasi a huszonéves korosztályban?
Én ismerek ilyeneket, boldog párkapcsolatban élnek.
De rajtuk kívül sajnos kevés ilyen van..
Én meg megcsinálom, ha kérnek rá ha nem.
Nálam alap, hogyha eszek akkor letakarítom magam után az asztalt, és nem csak bevágom a tálat a mosogatóba, hanem el is mosom. Ha többen vagyunk, akkor megkérdezem, hogy ki fog mosogatni... ha valaki vállalja, csak akkor teszem oda csak úgy a tálat.
És ez u.a a többivel. Nem vagyok rendmániás, de a ruháimat a szekrényben, és a fogason tartom. A koszos meg megy a mosásba.
Takarítás, mosás, sütés, főzés nekem nem akadály. Persze nem azt mondom, hogy 4 fogásos ebédet készítek 2 óra alatt, de egy egyszerűbb kaja, Pl sült hús, rántott hús, palacsinta, krumpli, rizs, tésztafőzés nem fog ki rajtam.
25F
Köszi a válaszokat!
Én sem vagyok rendmániás, de azért egy alapvető rendet csak elvárok. Úgy gondolom, ennyi idősen már vége kéne legyen a "székre dombom este a cuccokat, nappal az ágyra" korszaknak. Vagy mondjuk a kuka ürítése (mielőtt folyna ki belőle a szemét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!