Miért éri meg a hidegben 3000 ft-os kürtőskalácsért állni kilométer hosszú sorban egy karácsonyi kupleráj vásárban?
Nézem, ott a bódő kürtőskalács, 3000 ft. Baráti ár.
Nálunk az OBI előtt ugyanez 600 ft. de az ugye "faluhelyen" van és nem a puccos Pesten.
És kilométeres sor kígyózik este a hidegben 3000-ért??
Bammeg ezek mind megőrültek?
De én nem értem, mi van, ha valaki megveszi?
Más miért költ cigire? Drága sportkocsira? Havonta új ruhára? Én meg ezeket nem értem.
Mindenki költ olyanra, amit más hülyeségnek tart, mert "befelér". Nehogy rosszul kelljen már érezte valakinek magàt, mert a kaján kívül másra is költ.
"Gondolom étterembe sem jarsz, moziba sem, kavéra sem költesz, mindenből a legolcsóbbat veszed, meg fagyit sem veszel, "
nem. nem. kávéra sem (de ennek már semmi köze az anyagiakhoz ha ingyen lenne se innám), mindenből a legolcsóbbat IGEN, sőt néha még a legolcsóbbat is meggondolom kell-e (ld testápoló...), fagyi meg.. 500 ft /gombóc???? Akinek 6 anyja van majd megveszi...
Kocsi sose volt sose lesz, ott a két lábam /bringa.
"De miért baj neked, hogy más meg élvezi az élet dolgait? "
Vagyis te azt állítod hogy az a bennszülött aki a brazíliai esőerdőben él és kávét mozit éttermet kocsit soha az életében nem is látott és a pénz fogalmát sem érti az KÉPTELEN ÉLVEZNI AZ ÉLETET?
HM??
VÁLASZT VÁROK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!