Miért éri meg a hidegben 3000 ft-os kürtőskalácsért állni kilométer hosszú sorban egy karácsonyi kupleráj vásárban?
Nézem, ott a bódő kürtőskalács, 3000 ft. Baráti ár.
Nálunk az OBI előtt ugyanez 600 ft. de az ugye "faluhelyen" van és nem a puccos Pesten.
És kilométeres sor kígyózik este a hidegben 3000-ért??
Bammeg ezek mind megőrültek?
"Kürtőskalács mint magasabb rendű szükséglet. Hát világos. A gasztrovilág csúcsa. Ennél már csak a tükörtojás van feljebb eltaláltam?"
. Nem a kűrtőskalács, hanem a karácsonyi vásározással, forraltborozással összekötött kűrtőskalácsozás.
"anem a karácsonyi vásározással, forraltborozással összekötött kűrtőskalácsozás.“
Az mán egy proooogrammm. igaz. annál feljebb kevés van. Kódorogni a tömegben, letapostatni a lábam, megvenni a százhuszadik semmire se jó méredrága kézműves szuvernír szart és inni a forraltbort. Ez egy program, jobbat el se lehet képzelni. Főleg ha még valaki utazik is emiatt... mert ha valaki ott lakik a Deákon, és 5 perc alatt leugrik az még egy dolog....
Mert az OBI előtt betolni a kürtőst, az aztán program. 😂Jaj ne röhögtess már.
De a magad fajta szociopatának hiába is magyaráz az ember.
Na, 'örüjjé' a kis szobádban magadnak, hogy nem tapos le senki, és még 3000 forintot is spóroltál.
"Az mán egy proooogrammm. igaz. annál feljebb kevés van."
. Ja, például gyakorira járni, marhaságokat kérdezni, és amikor választ kapsz, a hidegverejtékes ujjaiddal csapkodd a billentyűzetet, mert csak azért is neked van igazad... ezt sokkal értelmesebb elfoglaltság, belátom.
A szuvenírok vásárlását Te említetted, szóval biztosan magadból indultál ki.
"hangulatosan az OBI előtt zabálja a kürtöskalácsot "
emberek. HOL ÍRTAM ÉN hogy megveszem? Idézze már be valaki! Én azt írtam az OBI előtt 600. És PONT. mert még 600-ért SE veszem meg.
"Nem mindenki minimálbért keres.“
Így van. Én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!