Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért éri meg a hidegben 3000...

Miért éri meg a hidegben 3000 ft-os kürtőskalácsért állni kilométer hosszú sorban egy karácsonyi kupleráj vásárban?

Figyelt kérdés

Nézem, ott a bódő kürtőskalács, 3000 ft. Baráti ár.

Nálunk az OBI előtt ugyanez 600 ft. de az ugye "faluhelyen" van és nem a puccos Pesten.

És kilométeres sor kígyózik este a hidegben 3000-ért??

Bammeg ezek mind megőrültek?

2022. dec. 13. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
77%

"Kürtőskalács mint magasabb rendű szükséglet. Hát világos. A gasztrovilág csúcsa. Ennél már csak a tükörtojás van feljebb eltaláltam?"

. Nem a kűrtőskalács, hanem a karácsonyi vásározással, forraltborozással összekötött kűrtőskalácsozás.

2022. dec. 13. 08:42
 12/62 A kérdező kommentje:

"anem a karácsonyi vásározással, forraltborozással összekötött kűrtőskalácsozás.“

Az mán egy proooogrammm. igaz. annál feljebb kevés van. Kódorogni a tömegben, letapostatni a lábam, megvenni a százhuszadik semmire se jó méredrága kézműves szuvernír szart és inni a forraltbort. Ez egy program, jobbat el se lehet képzelni. Főleg ha még valaki utazik is emiatt... mert ha valaki ott lakik a Deákon, és 5 perc alatt leugrik az még egy dolog....

2022. dec. 13. 08:44
 13/62 anonim ***** válasza:
68%

Mert az OBI előtt betolni a kürtőst, az aztán program. 😂Jaj ne röhögtess már.

De a magad fajta szociopatának hiába is magyaráz az ember.

Na, 'örüjjé' a kis szobádban magadnak, hogy nem tapos le senki, és még 3000 forintot is spóroltál.

2022. dec. 13. 08:48
 14/62 anonim ***** válasza:
90%

"Az mán egy proooogrammm. igaz. annál feljebb kevés van."

. Ja, például gyakorira járni, marhaságokat kérdezni, és amikor választ kapsz, a hidegverejtékes ujjaiddal csapkodd a billentyűzetet, mert csak azért is neked van igazad... ezt sokkal értelmesebb elfoglaltság, belátom.

A szuvenírok vásárlását Te említetted, szóval biztosan magadból indultál ki.

2022. dec. 13. 08:48
 15/62 anonim ***** válasza:
59%
Hihetetlen, hogy valaki nem akar 2000 ft-ot spórolni azzal, hogy a karácsonyi vásár helyett hangulatosan az OBI előtt zabálja a kürtöskalácsot :D pedig ez aztán mekkora life hack, utazással együtt marad a zsebemben 1500 ft, és még cserébe beugorhatok az OBIba is egy patkanyméregért :D jézus ereje, dögöljön meg mindenki, akinek nem számít 3000 ft, mi?
2022. dec. 13. 08:52
 16/62 A kérdező kommentje:

"hangulatosan az OBI előtt zabálja a kürtöskalácsot "

emberek. HOL ÍRTAM ÉN hogy megveszem? Idézze már be valaki! Én azt írtam az OBI előtt 600. És PONT. mert még 600-ért SE veszem meg.

2022. dec. 13. 08:54
 17/62 anonim ***** válasza:
61%
Nem mindenki minimálbért keres.
2022. dec. 13. 08:55
 18/62 anonim ***** válasza:
65%
Azért éri meg, mert hangulatos. Szeretek a kari vásárban lődörögni, inni egy forralt bort, jó illat van, nézni a díszeket, enni egy kürtőskalácsot, és nem számít az a 3ezer ft, amit egy mozira ugyanúgy kiadnék. Azt meg lesz.rom, hogy ez neked magas gasztronómia meg szórakozás, vagy sem. Én jól érzem magam, erre fizetek, nem arra, hogy hozzád hasonló panelprolik elmondhassák, hogy ez igen, ez gasztronómia.
 19/62 anonim ***** válasza:
67%
Madár volt már? Hm? Hmm? HMMM? 🤣
 20/62 A kérdező kommentje:

"Nem mindenki minimálbért keres.“

Így van. Én se.

2022. dec. 13. 08:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!