Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire feledékeny hogyan...

Ennyire feledékeny hogyan lehet bárki is?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nonszensz, de ez valós történet nem kitalált.

Van egy ismerősöm, gyakran feledékeny és sokszor úgy el van a maga gondolataival hogy azt sem tudja mi van körülötte.

Na a lényeg, hogy van egy kis kocsija amit nagyon ritkán használ, többnyire a garázsban áll ahová ő is csak ritkán megy ki. Ma ijedten hív, hogy eltűnt a kocsi a garázsból, ellopták. Mondom hogy olyan nem létezik. Rá pár órával felhívta egy másik ismerősét is, az meg mondta hogy az imént látta az egyik városi bolt parkolójában.

Utólag kiderült hogy még múlt hét végén elment kocsival a boltba csak valami apróságért, míg az üzletben volt elfelejtette hogy kocsival ment és az üzletből elment gyalog haza, mostanáig meg be sem tette a lábát a garázsba, fel sem tűnt neki egészen mostanáig.

Hogyan lehet valaki ennyire feledékeny? Ennyire elvonja a környező dolgokról a gondolata?

2022. dec. 12. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
huszonéves koromban is fordult elő hogy felmentem a városba biciklivel, megjártam a boltokat elintéztem amit kellett, majd nyugodtan hazagyalogoltam, mivel az esetek legtöbb részében gyalog járok, és csak nap végén tűnt fel hogy a bicót meg ott hagytam napközben a városban lezárva
2022. dec. 12. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

#10 Mondjuk olyan nekem is volt, hogy elindultam valamerre és a megszokott útszakaszon továbbmentem a megszokott irányba.

Egyszer kirándulásból hazafelé tartva láttam a szülővárosom irányát kiírva én meg majdnem elindultam arrafelé a lehajtón :D

2022. dec. 12. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Hasonlóan feledékeny vagyok, csak fordítva. Volt már többször is, hogy gyalog elmentem a boltba, de autóval mentem haza. Felháborító módon a rendőrség meg a biróság nem veszi figyelembe a feledékenységemet.
2022. dec. 13. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy apám mesélte, elmentek a haverjaival bulizni. Ez még a '80-as években volt, ritkaság volt az autó. Egyiküknek közülük volt, szóval ő vitte el őket a buli helyszínére. Másnapra meg "eltűnt" az autó. Két napig keresték, mire egy mellékutcában meglett. Valószínűleg ez a haver mattrészegen elindult valamerre autóval, aztán kiszállt, és elbóklászott.

Tudom, hogy itt nem erről van szó, csak ez jutott erről az eszembe. Néha vannak meglepő dolgok.

2022. dec. 15. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ember már csak ilyen, elfelejt ezt-azt. Különösen, ha kissé szórakozottabb, vagy éppenséggel gondterheltebb. Persze, a te szemedben ez most azért furcsa, mert az autó egy "nagy" dolog. De igazából ugyanolyan, mint bármi más. Ne mondd, hogy te semmit soha nem felejtettél még el. ;-)
2022. dec. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!