Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Konkrétan mi számít kétszínűsé...

Konkrétan mi számít kétszínűségnek?

Figyelt kérdés

Tettem már fel hasonló kérdést, de a válaszok nagyon ellentétesek azokkal az érzésekkel, ami bennem zajlik. Sok ember az irígységgel azonosítja, meg azt tartják kétszínűnek aki mást mond az ember szemébe, és mást a háta mögött. Nálam nem ez van. Például a munkahelyemen az előző csoportvezetőm elég kakastermészetű volt. Szeretette mindenkinek sértően mondani a véleményét, de ő nem fogadott el semmi kritikát, mert rászólt fejezze be, meg ne csinálja a feszültséget. Így nehézkesen lehetett neki megmondani az őszintét. Vannak emberek, akik nem tűrik, ha őszinte valaki, és nem hagyják. Kerülik a kontaktust vagy ők kiabálnak. Ha valakivel megoldatlan a konfliktusom valakivel, akkor egy harmadikhoz fordulok tanácsért.

Egyszer tovább vittem a dolgot egy nagyobb felettesnek, amin meg megsértődött. Végül máshová kérettem magam. Gyerekkoromban is próbáltak lebeszélni az egyenességről, mert ne cirkuszoljak, de próbálok mégis az lenni. Most hogy jobb? Ha egyenes valaki vagy nem? Én kétszínű vagyok?

2022. dec. 11. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az egyik kollégám is az lett....

3 éven át mindenkivel baja volt a cégnél, semmi nem volt elég jó, szerinte senki nem végezte jól a munkáját, szidott is elég sok kollégát, senki nem volt odafigyelő, lenézőek voltak vele szemben szóval csupa csupa rossz....

Volt egy pasija 4 évig, persze sok lóvéja volt a faszinak, úgy volt együtt maradnak, aztán valószínűleg mennek külföldre, amúgy elég erőszakos akaratos egy nő...

Majd a faszija otthagyta...és hirtelen minden kolléga nagyon kedves aranyos, mindenkit szeret, mindenkit kedvel, mindenkinek tövig benyal...és ez által számomra teljesen megbízhatatlanná is vált.

2022. dec. 15. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!