Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért azonosítják a kövér...

Miért azonosítják a kövér nőket az igénytelenséggel,ápolatlansággal?

Figyelt kérdés

Rengeteg hozzászólásban olvastam ezt,s nem értek vele egyet.

Több kövér,sőt rendkívül kövér partnerem volt,s egyik sem volt ápolatlan,elhanyagolt.Tiszták voltak,igyekeztek csinosan öltözni,amennyire a súlyuk engedte.

Viszont van olyan jó alakú ismerősöm,aki koszos ruhában jár,agyon festi magát.

2022. dec. 10. 14:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

29, ismerem, honnan jössz. Nálunk ugyanez volt a szitu, ki kell takarítani a tányért, minél gyorsabban (ezt sosem értettem mondjuk. Elveszik előled a kaját? Nem. Élvezetes enni? Igen. Akkor nem az lenne a logikus, hogy minél lassabban együnk, hogy minél tovább nyújtsuk az élvezetet?)

Nálunk sajnos rengeteg a cukorbeteg, az alkoholista meg a kajafüggő is. Én nő vagyok, 170 centi, és mikor elkerültem otthonról, 75 kilóról 55-re fogytam, mindenféle szándék nélkül. Ami vékonynak vékony volt, de még normál határon belül. Viszont mivel világéletemben sportoltam, egyetem alatt meg nem, elkezdtem edzőterembe járni, rájöttem, hogy jó érzés erősnek lenni, sokat tanultam kalóriákról, makrókról, most is eszek Burger Kinget meg pizzát meg fagyit, ha azt kívánom, de amúgy próbálok egészségesebben enni, sok zöldséget, szénhidrátot és fehérjét, szeretek jókat enni, és az évek alatt 66 kiló lettem, aminek nagy része izom, de borítja azért zsír is.

Továbbra is hallgatom, hogy miért kínzom magam, meg túl sovány vagyok. 65 kilósan! A 170 centimhez, egy erős testben, ami elbírja a saját testsúlyát!

Nagymamám sajnos már nem él, de nálunk még az is játszott, hogy ha nála aludtam napokig (ami gyakran előfordult, szerettem), akkor mindig egy kicsit ducibbnak kellett lenni, mint mikor odamentem, mert különben "azt fogja hinni anyád, hogy nem adok neked enni!"

2022. dec. 17. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!