Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért azonosítják a kövér...

Miért azonosítják a kövér nőket az igénytelenséggel,ápolatlansággal?

Figyelt kérdés

Rengeteg hozzászólásban olvastam ezt,s nem értek vele egyet.

Több kövér,sőt rendkívül kövér partnerem volt,s egyik sem volt ápolatlan,elhanyagolt.Tiszták voltak,igyekeztek csinosan öltözni,amennyire a súlyuk engedte.

Viszont van olyan jó alakú ismerősöm,aki koszos ruhában jár,agyon festi magát.

2022. dec. 10. 14:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%
Mindig van egy jellegzetes testszaguk, bármit is tesznek és akkor is ha ők nem érzik. A hajlataik ki vannak pállva,akkor is ha tagadják.
2022. dec. 10. 16:10
 12/31 anonim ***** válasza:
24%

11-es Pont ugyanerre gondoltam.Főleg nyáron...Nem lennék a helyükben mert ez szörnyű.Nem egyszerűbb volna lefogyni ha tud?

Nem kell Barbie-nak lenni de azért na...Nagyon nehéz egy fogyás és kitartás kell hozzá de megéri főleg az egészségük miatt hosszútávra gondolva.

2022. dec. 10. 16:14
 13/31 A kérdező kommentje:

Testszaguk akkor van,ha nem tisztálkodnak vagy nem használnak dezodort.Ahol összeér a combjuk,ott valóban ápolni kell,meg ha nagy a hasuk,akkor alatta.

Vannak rá szerek.

2022. dec. 10. 16:21
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

Lehet lepontozgatni dagi fétises perverz:))) Jókat röhögünk rajtad :D

Te vagy az a pasi aki írt már ki több ilyen jellegű kérdést?Mármint a kövér nők volt a téma hogy mennyire bejönnek nálad.

Ízlések és pofonok de azért mert valaki szerint nem szexi a zsír nem hiszem hogy le kéne pontyozgatni és mert azt írja hogy nem egészséges daginak lenni mivel a teherbírásuk csekély mert izzadnak télen-nyáron ha gyorsan kell gyalogolni vagy bármi amit gyorsan kell csinálni és lihegnek mint az állat.Nem beszélve arról hogy ha gyerekük is születik nem biztos hogy megérik az unokáik születését és cseperedését.Ezt sem rosszból mondja az ember de persze lehet lepontozni:) Az én és mások életén ez semmit sem változtat csak röhögünk egy jót.

2022. dec. 10. 16:34
 15/31 A kérdező kommentje:
Ritkán szoktam lepontozni,csak,ha nagyon primitív a hozzászólás. Nem vagyok perverz.Az tény,hogy szeretem a kifejezetten kövér nőket.Miért baj ez? Miért zavar ez bárkit is?
2022. dec. 10. 16:57
 16/31 anonim ***** válasza:
25%
Semmi primitívet nem írt senki csak nem mindenki bírja az igazságot az a nagy helyzet.Mindenki tesz rá hogy neked vagy bárkinek mi jön be csak a kérdést te írtad ki és nem én vagy más.Kérdésbe vág amit írtak többen is ha tetszik ha nem.Téma részemről itt lezárva.További szép estét!:)
2022. dec. 10. 17:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Neked is!
2022. dec. 10. 17:10
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg aki akar az le tud fogyni, még akkor is, ha eü oka van a kövérségnek. El kell menni a megfelelő dokihoz és felírják a megfelelő kezelést. Nekem is van hormonzavar miatt "kövér" barátnőm, de élmény orvoshoz, szed gyógyszert, plusz odafigyel magára, most 67 kiló, pedig bőven 100 felett volt.
2022. dec. 10. 17:33
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon kevesen vannak, akik nem tudnak lefogyni, és sokan, akik rossz mintákat kaptak a szüleiktől, és nem tudnak ezen túllépni.
2022. dec. 10. 18:11
 20/31 anonim ***** válasza:
50%
Kitörölni sem tudja normálisan, mert nem éri el a sok hájtól, de tuti ápolt és tiszta...🤷‍♂️
2022. dec. 10. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!