Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő miért hiszi azt, hogy...

Sok nő miért hiszi azt, hogy neki mindent lehet mert szent és sérthetetlen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=HYbGLye3io4&ab_channel=HomeP..

Erről a videóról jutott eszembe. Láttam már hasonlót Budapesten is. Egy csorda nőstény odamegy zaklatni valami random srácot, mindenféle sértő dolgot mondanak neki, nyilvánosan megalázzák, esetleg lökdösik, pofozgatják és semmi félelemérzetük nincsen mert ott négyen, öten úgyis túlhápogják bármit mond, hozzájuk nyúlni nem lehet, vagy ha megteszi valaki akkor azt várják hogy az összes férfi 1 kilométeres körzetből a védelmükre siet, mert jajj kapott egy sallert a szegény nő.

2022. dec. 6. 18:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

Még mindig ezerszer jobb mint amikor valami hím fog egy mikrofont és odamegy láthatóan részeg lányokhoz hogy intim témájú kérdéseket tegyen fel nekik, vagy szexuálisan zaklassa őket (a milliónyi "kissing prank" video, ugye)

De egyébként nem tudom hogy miért csak akkor zavar a rossz magaviselet amikor nők viselkednek így, mert ezerszer több s.ggfej pasi van akik nem hogy a nőket, de a férfitársaikat szivatják az utcán. Pont nemrég láttam egy videót valami degenerált férfiről, aki azt eszelte ki, hogy odamegy random emberkekhez (nagyrészt férfiakhoz) és megkérdezi tőlük vagy fél tucatszor, hogy "meg akarsz halni"?

De az ilyenek gondolom sosem fognak zavarni téged, mert nem az érdekel hogy kit ér méltatlanság,vagy hogy ki viselkedik bunkón. Téged csak az érdekel hogy a nők tudják a helyüket, és ne merészeljenek tiszteletlenek lenni A Férfiakkal™️.

Biztosra tudom hogy még akkor sem írnál ki egy férfiakról negatívan általánosító kérdést, ha végignéznél több órányi hasonló kaliberű, vagy még rosszabb videót róluk. Sőt, még akkor sem vernéd magad ennyire a férfiak miatt, ha liveleaks videókat láttál volna ahol pasik konkrétan gyilkolják egymást lol.

Az ilyen mentalitást lenézem, megvetem és képtelen vagyok komolyan venni, így az egyetlen válaszom, hogy szedd össze magad lelkileg, és tedd túl magad azon hogy léteznek a világon bunkó nők.

2022. dec. 6. 19:24
 22/34 A kérdező kommentje:

"Amikor valaki azt mondta hogy a férfiak is ilyenek..."

"Még mindig ezerszer jobb mint amikor..."

Igen, pont ez a whataboutism definíció szerinti tényállása, ez terelés. Van ilyen is, de ez a kérdés most nem erről szól. Szólhatna az állatkínzásról is, meg a túlfogyasztásról de nem arról szól. A kérdésre kéne válaszolni.

"De egyébként nem tudom hogy miért csak akkor zavar "

Honnan veszed, hogy csak akkor zavar? Nem csak akkor zavar, de most ez a kérdés és nem más. Sajnos nagyon primitív, indulatvezérelt csetepaté amit itt csapsz és nem egy értelmes vita. Megbélyegzéssel próbálsz alaptalanul hitelteleníteni, tereléssel bagatellizálni egy problémát csak mert egy olyan témát, kérdéskört kritizáltam amit szerinted fel sem lehetett volna hozni.

2022. dec. 6. 19:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Egyébként ha annyira másról akarunk beszélni, akkor mondhatnám hogy nem csodálom a demokráciák sok országban roskadoznak, populista, autoritárius fordulatoknak lehetünk a szemtanúi amikor sok ember szellemi nívója csak a tiétekhez hasonló primitív érvekre fogékony.
2022. dec. 6. 19:40
 24/34 anonim ***** válasza:
54%

Hát én azt sem tudom hol kezdjem a nyilvánvaló szexizmusmod lebontását, szóval a kérdésedre a válasz:

Sok nő nem hiszi azt, ez egy általános embertípus. Nem hiszem, hogy egy-két kivételnél több lenne a nők száma, akik békésen pofozkodnak, mert "majd a férfiak megvédenek" meg "nő vagyok, nem nyúlhat hozzám", tehát a "sok nő" már itt megbukott.

A videóról annyit, hogy semmi köze nincs a kérdésedhez. Láthatóan nem azért mert kötözködni, mert meg volt győződve arról, hogy valaki majd úgyis megvédi vagy nem fogja megütni a srác, ugyanis ha észrevetted, a pofon után azonnal nekiment, és a barátnői is ráugrottak a srácra. Nem a többi a férfi. (az, hogy ezt igen rossz technikával és sikertelenül csinálták, mellékes)

Hogy be volt drogozva, utálja a fehéreket, ki tudja, de kész volt verekedni, amit észrevettél volna, ha végignézed a videót. Ahogy mondtam, ez egy embertípus.

2022. dec. 6. 20:00
 25/34 A kérdező kommentje:

"Hát én azt sem tudom hol kezdjem a nyilvánvaló szexizmusmod lebontását"

Hát ez, még azt sem tudod... csak dobálózol a szavakkal.

"Sok nő nem hiszi azt, ez egy általános embertípus. "

Kevered a sok jelentését a legtöbbel.

"pofon után azonnal nekiment, és a barátnői is ráugrottak a srácra. "

A pofon után a srác ment neki a férfinak aki velük volt, a nő ott állt meghökkenve másodpercekig (kérdés mire fel lepődött meg?). A sráccal verekedő férfit mentek oda hátulról csapkodni.

"ez egy embertípus."

Ez is egy nézőpont. De akkor a bántalmazó férfit sem féri minőségében hanem mint egy embertípust kell értékelni, igaz?

2022. dec. 6. 20:13
 26/34 A kérdező kommentje:

Ez amúgy még nyilvánvalóbban szemlélteti:

https://www.youtube.com/watch?v=GozgU3oZjJY&ab_channel=david..

2022. dec. 6. 20:18
 27/34 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván nem számított rá, de aztán nekiment. Sokszor a kan C se számít rá, hogy ha kötekedik, ütni fognak, főleg mert a következő pillanatban ott van mögötte a nagycsalád. Ez hasonlóan működik az amerikai megfelelőnél is, legalábbis az ilyen társadalmi helyzetben lévőknél.

Embertípus.

Tényleg nincs sok ilyen nő, ahogy mondtam, egy-két kivétel.

2022. dec. 6. 20:33
 28/34 A kérdező kommentje:

"Tényleg nincs sok ilyen nő"

Mihez képest? Van annyi, hogy egy érzékelhető társadalmi probléma legyen a viselkedésük. Ha az nem elfogadott hogy valaki visszaél a fizikai erejével, az miért elfogadott hogy valaki visszaél a helyzetével? Nem tehetek meg valamit csak azért mert a gyengébb nem tud visszaütni, akkor ugyanúgy nem tehetek meg bármit csak azért mert nem lehet/gáz dolog egy nőt megütni. Ezzel egyetértesz? Szerinted a videó szerinti szituációban jogos a saller?

2022. dec. 6. 20:50
 29/34 Darius- ***** válasza:
50%

Ha mar felvették videora ezt, ugy mehet is a rendorségre és ok majd teszik a dolgukat, ugyanis a zaklatas buncselekmény !

Ezért, ha hasonlo szituacioba kerulsz, jo ha nalad is van mobil mondjuk, amivel felveheted és ahelyett, hogy megutnéd feljelentenéd oket, ez igy torvényes.

Amugy ez egy eset, nem a kb 4 milliard no csinalta ezt, hanem kozuluk paran, igy nem helyes az, ha az egész noi nemre ezt felhozzuk :))

2022. dec. 6. 21:13
 30/34 A kérdező kommentje:

"igy nem helyes az, ha az egész noi nemre ezt felhozzuk"

És ki hozta fel az egész női nemre?

2022. dec. 6. 21:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!