Csúnya emberek szerintetek a csúnya emberekkel úgy beszélnek mint a kutyával?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 10:29
1/42 anonim válasza:
Csúnya kutyával vagy szép kutyával?Láttam valamelyik nap egy csajt,egy kutyussal-úgy beszélgetett vele hogy féltékeny lettem rá...
2/42 A kérdező kommentje:
1
Jó kérdés. Hát van a mondás, hogy úgy beszél velem mint a kutyával. Tehát sok jót nem jelent, ha így beszélnek veled.
2022. dec. 6. 10:40
4/42 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy a csúnya emberek mindenkivel lekezelően beszélnek.
5/42 anonim válasza:
Én nem vagyok csúnya ember, de nem beszélek csúnya emberekkel úgy, mint a kutyával és mástól sem láttam még ilyet.
6/42 anonim válasza:
Miből szűrted ezt le?
Én amúgy ismertem olyan csúnya embert, aki mindenkivel mézesmázos volt, aztán úgy alád tett, hogy azt sem tudtad, mi történik...
7/42 A kérdező kommentje:
6
Egyrészt saját tapasztalatok másrészt megfigyelés.
A csúnya embereket kiközösítették mindenhol ahol eddig megfordultam, magányosak voltak, szociálisan emiatt alulfejlettek is lettek.
2022. dec. 6. 11:11
8/42 A kérdező kommentje:
6
“ Én amúgy ismertem olyan csúnya embert, aki mindenkivel mézesmázos volt, aztán úgy alád tett, hogy azt sem tudtad, mi történik..”
És ennek ahhoz van köze, hogy csúnya volt? Szép embert nem ismersz aki ilyen volt?
2022. dec. 6. 11:12
10/42 anonim válasza:
A szép emberek igen, főleg a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!