Miért empátia nullásak az emberek többsége?
Figyelt kérdés
Van olyan érzésem hogy sokan egy világháborút várnak. Vagy a covidnál erősebb vírust hogy hulljanak az emberek mint a legyek.2022. dec. 6. 06:54
21/22 anonim válasza:
#20 Pont amiatt vagyok empatikus, hogy nagyon jól tudom, mi játszik le az emberekben mikor bántanak. Jól esik nekik látni, ahogy szenvedek, szeretik erősebbnek, felsőbbrendűnek érezni magukat, élvezik ha fájdalmat okozhatnak. Azt is értem, hogy a beteges szexuális fétiseiket azért tartják normálisnak, mert ebben a közegben nőttek fel, ezeket a dolgokat látták minden nap. Nagyon jól tudom ki mit miért tesz. Ettől még mélyen elszomorít, és taszít. Lehet hogy megkeseredett vagyok, de inkább legyek az, mint éljek hazugságban, és megbocssássak olyan viselkedésformákat, amiket nem lenne szabad.
22/22 anonim válasza:
Amúgy abszolút igazad van,de had javitsalak ki,hogy vannak azért MÉG ezek az empatikus emberek.Igaz,egyre kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!