Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért empátia nullásak az...

Miért empátia nullásak az emberek többsége?

Figyelt kérdés
Van olyan érzésem hogy sokan egy világháborút várnak. Vagy a covidnál erősebb vírust hogy hulljanak az emberek mint a legyek.
2022. dec. 6. 06:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Én csak idiótákkal szemben vagyok érzéketlen.
2022. dec. 6. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
No, pont arról beszéltem, amit a #11-es mond: úgy gondolja, a hülyék maguknak csinálják, megérdemlik, miért lenne empatikus. Csak szokszor a szomorú valóság a, hogy hülye = nem vagyok a helyében és nem értem a helyzetét.
2022. dec. 6. 09:08
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Én leszarom a többieket, az én gondjaimmal se foglalkozik senki.
2022. dec. 6. 09:10
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

3-as

Persze,gondolom te nem lennél benne abban a 4 milliárdban...

2022. dec. 6. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Népvezetőnk is ezt sulykolja belénk; évek-évtizedek óta megoldatlan emberi-társadalmi problémákat hordozunk, ami nincs sosem kezelve.
2022. dec. 6. 19:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert minél jobban el vannak kényelmesedve, annál többre vágynak, unalmukban csak vágyakoznak a celebek által bemutatott életforma után. De tenni bármiért is bármit az büdös a legtöbbnek. Luxus körülmények közt akarnak élni, de arra lusták, hogy az alap dolgokat előteremtsék.
2022. dec. 8. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Ennek az empátiához mi köze?
2022. dec. 9. 15:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem valójában nagyon sokan nem akarnak háborút.

Tudják jól mi a szenvedés.

Valójában,csupán a gazdag oligarchák fényűző,egótól túlfűtött,egymás verseny mámoros működésének látjuk az externáliáit.

Mert unatkoznak.És mert megtehetik.

Mi,csupán elszenvedjük ezt az egészet.

Sok ember átveszi a viselkedés mintájukat,lásd-törtetés,másik hátán felkúszás,telhetetlenség,nyalizás,manipulálás,az én fontossága a kollektivitás felett,stb.

Ha ezeket integrálod magadba,akkor azt ez a világ szellem jutalmazza.

Csak az a kérdés meddig...

Meddig lehet ezt csinálni?

Mert örökké nem.

2022. dec. 27. 18:06
 19/22 anonim ***** válasza:
43%
Én pont azért várok egy globális méretű vírust, ami kiírtja az egész emberiséget, mert itt már értékek, mint pl az empátia nincsenek. Már csak agyhalott élősködőket látok szinte mindenhol. Kifejezetten empatikusnak vallom magam, és egész életemben sz*ptam miatta, kihasználtak és bántottak minden létező értelemben. Emellett annyira beteges, alpári, érzéketlen, szadista, rosszindulatú, és elkényelmesedett a döntő többség, hogy az valami hihetetlen. Kinyitunk egy könyvet a pár századdal ezelőtti erkölcsökről, aztán lemegyünk a sarki Lidl-be, és gyomron vág minket a különbség.
2022. dec. 27. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, a legtöbb ember akitől hallom ezt az "empatikusnak tartom magam" szöveget, a legtöbbször hìrből sem empatikus... ahogy te sem vagy az... te kifejezetten empatikusnak tartod magad, mégis leszólod az embereket, nem érted őket... ha valóban kifejezetten empatikus lennél, akkor megértenéd a beteges, alpári, érzéktelen, szadista, rosszindulatú és elkényelmesedett döntő többséget, hiszen az epátia szó azt jelenti, hogy képes vagy beleélni magadat az ő helyzetükbe... ez az empátia...

Te elkeseredett vagy nem empatikus.

2022. dec. 27. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!