Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szoktál reagálni, mikor...

Hogy szoktál reagálni, mikor felveszed a telefont és rájössz hogy egy telemarketinges hívott az xy cégtől, hogy van számodra egy nagyon kedvező ajánlata?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 20:30
1 2 3 4
 31/33 Metionin ***** válasza:
100%
30. Tanúsítom. Alig vártam, hogy mehessek vissza inkább éjszakázni a gyárba.
2022. dec. 1. 14:42
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem a TopShoptól zaklatnak, mert hülye módon megadtam a számom. Felveszem a telefont, és leteszem az asztalra, hallózik egy kicsit, és békén hagy.
2022. dec. 1. 20:55
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

#32 Nálad legalább egyértelmű, hogy te adtad meg. Szerintem egy felszólítás esetén törölnék az adataidat.

A cég hivatalos emailcímére ( support@topshop.hu )küldj az alábbi levelet:

Tisztelt TopShop, Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft.!

Tájékoztatom Önt, hogy hogy hívásai stb. nem kívánatosak a számomra, ezért az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényre hivatkozva az adatkezelési engedélyt visszavonom.

Felszólítom, hogy minden rendelkezésére álló személyes adatomat azonnal törölje az adatbázisából, harmadik személynek ne adja tovább!

Tájékoztatom, hogy amennyiben felszólításomnak nem tesz eleget, és továbbra is marketingajánlatot kapok Öntől, illetve partnekreitől panaszt teszek a NAIH-nál, ill. bíróságon keresetet nyújtok be Önnel szemben.

Együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

2022. dec. 2. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!