Hogy szoktál reagálni, mikor felveszed a telefont és rájössz hogy egy telemarketinges hívott az xy cégtől, hogy van számodra egy nagyon kedvező ajánlata?
Változó. Ha gonosz kedvem van, akkor csak melléteszem, csak az elején szólok bele valamit, hogy mondja, és félre teszem a kagylót. Aztán egy idő után leesik neki, hogy nem szólok vissza, de ezzel elmegy egy kis ideje. Aztán visszateszem a kagylót.
Aztán van, hogy megköszönöm, de nem érdekel, és van, hogy ilyenkor is erőszakoskodik, hogy ne tegyem le, de egyből leteszem..
Mobilon nem zargattak még, titkosítva van a számom, és tiltva van a telemarketing a kezdetektől fogva. Szerencsére a vonalast is egyre ritkábban hívják.
Postán szoktunk úgy 2-4 hetente kapni egy levelet valami adománygyűjtő cégtől, gondolom, kb. az egészet lenyúlja, vagy legalábbis a nagy részét, kiderítettem az emailcímüket, nem telefonról akartam hívni őket, nehogy marketingre használják később. Szóval a spamre szánt fiókomról írtam nekik, hogy felejtsék el az adataimat, mert megütik a bokájukat, rögtön vissza is írtak, hogy 28 napon belül törlik.
Múltkor a páromat felhívta itthon egy telemarketinges.
Idézem: "... sajnálom, most dolgozom, de délután háromkor végzek, akkor vissza tud hívni. Köszönöm, visszhall."
Kérdeztem tőle, hogy "te normális vagy? :D"
Párom nem értette miért kellett volna letenni a telefont.
Háromkor csörög a telefon, telemarketinges tényleg visszahívta!
Beszélgettek kb negyed órát, aztán nem lett belőle semmi. Párom készségesen dumált vele a termékről, érdeklődött, de nemet mondott végül.
K..vasok felesleges ideje van, arra már rájöttem. :D
Amúgy soha nem mondok nyíltan nemet. Először mindig végighallgatom, ez nálam alap. Aztán ha szóhoz jutok, addig sorolom a kérdéseket és kifogásokat, hogy a végén a marketinges teszi le a telefont. Néha elég lehet egy jó kérdés is.
Borotvát kínáltak telefonon, kb. 8-10 éve. Így végződött a párbeszéd:
- Ha ezt negrendelem, mikor kapom meg?
- 6 hét múlva.
- Miért olyan soká?
- Mert Svájcból hozzák.
- Gyalog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!