Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szoktál reagálni, mikor...

Hogy szoktál reagálni, mikor felveszed a telefont és rájössz hogy egy telemarketinges hívott az xy cégtől, hogy van számodra egy nagyon kedvező ajánlata?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 20:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%
Ha röviden elmondja akkor kedvesen visszautasítom. Ha félbeszakíthatatlanul pofázik, vagy nem érti hogy "nem", akkor ráteszem a telefont.
2022. nov. 30. 20:53
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

Változó. Ha gonosz kedvem van, akkor csak melléteszem, csak az elején szólok bele valamit, hogy mondja, és félre teszem a kagylót. Aztán egy idő után leesik neki, hogy nem szólok vissza, de ezzel elmegy egy kis ideje. Aztán visszateszem a kagylót.

Aztán van, hogy megköszönöm, de nem érdekel, és van, hogy ilyenkor is erőszakoskodik, hogy ne tegyem le, de egyből leteszem..

Mobilon nem zargattak még, titkosítva van a számom, és tiltva van a telemarketing a kezdetektől fogva. Szerencsére a vonalast is egyre ritkábban hívják.

Postán szoktunk úgy 2-4 hetente kapni egy levelet valami adománygyűjtő cégtől, gondolom, kb. az egészet lenyúlja, vagy legalábbis a nagy részét, kiderítettem az emailcímüket, nem telefonról akartam hívni őket, nehogy marketingre használják később. Szóval a spamre szánt fiókomról írtam nekik, hogy felejtsék el az adataimat, mert megütik a bokájukat, rögtön vissza is írtak, hogy 28 napon belül törlik.

2022. nov. 30. 20:54
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem jutott eszébe a szextelefonost eljátszani?! :D
2022. nov. 30. 20:55
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Ezek nagyon kitartóak... Volt már olyan, akinek azt mondtam, hogy most nem aktuális. Kérdezte, hogy mikor, mondtam, hogy talán jövőre. Vissza is hívott a következő évben, hogy tavaly beszéltünk...
2022. nov. 30. 21:02
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Már fel sem veszem ha idegen a szám vagy fura számjegyekkel teli.Megnézem a neten és mindig kiderül hogy valami sz@r reklám.Ezután letiltom és el van intézve.Nem pazarlom az időm ilyen hülyeségekre.
2022. nov. 30. 21:06
 16/33 anonim ***** válasza:
88%

Múltkor a páromat felhívta itthon egy telemarketinges.

Idézem: "... sajnálom, most dolgozom, de délután háromkor végzek, akkor vissza tud hívni. Köszönöm, visszhall."

Kérdeztem tőle, hogy "te normális vagy? :D"

Párom nem értette miért kellett volna letenni a telefont.

Háromkor csörög a telefon, telemarketinges tényleg visszahívta!

Beszélgettek kb negyed órát, aztán nem lett belőle semmi. Párom készségesen dumált vele a termékről, érdeklődött, de nemet mondott végül.

K..vasok felesleges ideje van, arra már rájöttem. :D

2022. nov. 30. 21:07
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy soha nem mondok nyíltan nemet. Először mindig végighallgatom, ez nálam alap. Aztán ha szóhoz jutok, addig sorolom a kérdéseket és kifogásokat, hogy a végén a marketinges teszi le a telefont. Néha elég lehet egy jó kérdés is.

Borotvát kínáltak telefonon, kb. 8-10 éve. Így végződött a párbeszéd:

- Ha ezt negrendelem, mikor kapom meg?

- 6 hét múlva.

- Miért olyan soká?

- Mert Svájcból hozzák.

- Gyalog?

18/33 anonim ***** válasza:
100%
"megkèrdezhetem, hogy honnan van meg a Honvèd korház belső száma?" ès elnèzèst kèr, ès letesszük a telefont...
 19/33 anonim ***** válasza:
82%
Ha mégis felveszem véletlen akkor kinyomom miközben magyaráz és tiltom hogy ne tudjon visszahívni mivel ezek csak ebből értenek.
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szoktak hívni. Belegondolva szörnyű lehet nekik is ez a lélekölő munka.
2022. nov. 30. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!