Hogy szoktál reagálni, mikor felveszed a telefont és rájössz hogy egy telemarketinges hívott az xy cégtől, hogy van számodra egy nagyon kedvező ajánlata?
Nekem egy baràtom dolgozott ilyen cégnél egy kis ideig. Ő nem kérdezhette meg azt sem, hogy alkalmas -e az idopont, hanem rogton el kellett kezdenie a szoveget, ha pedig mondtak a hivott felek, hogy nem erdekli oket az adott termek, vmi biztositas talan, hiaba szive szerint elkoszont es letette volna, kotelezoen kellett meg ket kifogaskezelest csinalnia. A betanult szoveguktol nem terhettek el semennyire sem, mert ha epp belehallgattak egy olyan hivasba, es kiderult, figyelmeztetest kaptak. X figyelmeztetes (talan 3) utan pedig a kirugas kovetkezett.
En ezen ismeretek birtokaban mindig tok udvarias vagyok ezekkel az emberekkel, mert tudom, hogy azok a szerencsetlenek csak a munkajukat vegzik, azt teszik, amit felsobb utasitasra kaptak.
En ket ora utan depressziv tuneteket produkalnek kb., szoval le a kalappal aki ezt birja.
Sokszor dolgoznak ilyen poziban jobb hijjan megvaltozott munkakepessegu meg fogyatekossaggal elo emberek amugy.
Egy pillanat, kapcsolom...
Hívása fontos számunkra, kérem várjon az illető jelentkezéséig...
és közben zenét kapcsolok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!