Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szoktál reagálni, mikor...

Hogy szoktál reagálni, mikor felveszed a telefont és rájössz hogy egy telemarketinges hívott az xy cégtől, hogy van számodra egy nagyon kedvező ajánlata?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 20:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Kerdore vonnam, hogy honnan szerezte az adatot. Gdpr-re hivatkozva azonnal kerelmeznem, hogy toroljenek ki az adatbazisbol.
2022. nov. 30. 21:19
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyengus, mert azt mondják, hogy a) véletlenszerűen hívnak, b) internetes telefonkönyvből.
2022. nov. 30. 21:29
 23/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem erdekel, nem erek ra
2022. nov. 30. 21:44
 24/33 anonim ***** válasza:
80%

Nekem egy baràtom dolgozott ilyen cégnél egy kis ideig. Ő nem kérdezhette meg azt sem, hogy alkalmas -e az idopont, hanem rogton el kellett kezdenie a szoveget, ha pedig mondtak a hivott felek, hogy nem erdekli oket az adott termek, vmi biztositas talan, hiaba szive szerint elkoszont es letette volna, kotelezoen kellett meg ket kifogaskezelest csinalnia. A betanult szoveguktol nem terhettek el semennyire sem, mert ha epp belehallgattak egy olyan hivasba, es kiderult, figyelmeztetest kaptak. X figyelmeztetes (talan 3) utan pedig a kirugas kovetkezett.

En ezen ismeretek birtokaban mindig tok udvarias vagyok ezekkel az emberekkel, mert tudom, hogy azok a szerencsetlenek csak a munkajukat vegzik, azt teszik, amit felsobb utasitasra kaptak.

En ket ora utan depressziv tuneteket produkalnek kb., szoval le a kalappal aki ezt birja.

Sokszor dolgoznak ilyen poziban jobb hijjan megvaltozott munkakepessegu meg fogyatekossaggal elo emberek amugy.

2022. nov. 30. 21:46
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszek fel ismeretlen számot.
2022. nov. 30. 21:52
 26/33 anonim ***** válasza:
69%
- Jaj, de jó, hogy hívott! Épp Nimbusz 2000-est szeretnék venni!
2022. nov. 30. 21:53
 27/33 anonim ***** válasza:
76%

Egy pillanat, kapcsolom...

Hívása fontos számunkra, kérem várjon az illető jelentkezéséig...

és közben zenét kapcsolok be.

2022. nov. 30. 21:55
 28/33 Metionin ***** válasza:
84%
Mivel anno csináltam én is diákként, igyekszem megadni nekik az "okés hívást", tehát normális hangnemben elutasítom az ajánlatot. Más időpontot mondani stb. nem érdemes, mert nekik ezt kötelező visszahívásra állítani és a megadott időpontban az automata újra tárcsázni fogja a számot. Törölni sem lehet a telefonszámot, mert a hívó fél azt nem is látja, mindent gép csinál.
2022. dec. 1. 13:55
 29/33 Metionin ***** válasza:
100%
#24. Ez így van sajnos, én is akkor dolgoztam ilyen helyen, amikor nem volt más. Valóban elő van írva minden mondat, nem lehet rajta módosítani. Miután végre elmehettem onnan, legalább egy évig herótom volt minden telefonálástól.
2022. dec. 1. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennél a melónál még a mosogatás vagy a parkolóőrség is jobb.
2022. dec. 1. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!