30+ vagyok, néha én is iszok szívószálas üdítőt :)
2022. nov. 20. 23:23
12/20 anonim válasza:
Előfordul, de meg nem fordult a fejemben eddig, hogy ez gyereke lenne vagy ciki :D
2022. nov. 20. 23:24
13/20 anonim válasza:
Terhes vagyok, rendszeresen veszek magamnak nagy bevásárláskor, ha nincs a kocsiban már innivalóm, mert pont feltölt annyi energiával ami kitart míg hazaérek.
2022. nov. 20. 23:55
14/20 anonim válasza:
Nekem van egy étkezési zavarom, emiatt kialakult egy "parám", hogy mi van, ha meglátnak nyilvánosan enni, vagy inni olan dolgot, ami kalóriákat tartalmaz.
Nem gondoltam volna, hogy ez a "normál" embereknek is problémát jelent. Hát igyad a szívószálas gyümilevet, meg a kubut, senki nem foglalkozik vele. Tényleg senki. Kakaót is vesznek felnőttek.
2022. nov. 21. 02:01
15/20 anonim válasza:
Közeli megállóban szokott üldögélni egy fazon aki az e szám mentes flakonos mustárt issza mintha ásványvíz lenne.
Elsőre furának tűnt de másodikra mindenki megszokta.
2022. nov. 21. 02:11
16/20 anonim válasza:
van. mi középsuliba annak idején még vitatigrist is vittünk xd.
2022. nov. 21. 02:25
17/20 anonim válasza:
24 éves leszek és még a gyerekeknek szánt gyümölcspürét is eszem. Akár nyilvánosan is.
2022. nov. 21. 03:38
18/20 anonim válasza:
Szoktam szívószálast inni, szerintem poén mikor furcsán néznek rám, mert kopasz, elég határozott kiállású férfiként, mikor visszanézek a "Valami gond van?" nézéssel, egyből normálisnak találják hirtelen 😀
2022. nov. 23. 15:18
19/20 anonim válasza:
Ma reggel pont egy 40 körüli nőt láttam sziívószálas kisdobozos valamit inni az utcán. Eszembe jutott a kérdés :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!