Van olyan felnőtt aki kubut vagy szivószálas üditőt iszik nyilvánosan?
Figyelt kérdés
19 vagyok, de mostanába rákaptam a kis dobozos szivószálas üdítőkre, egyrészt talán azért mert nem kívánom annyira a cigit...
Mennyire gondoljátok gyerekesnek, cikinek ha megláttok egy nem kisgyereket kubut és ilyen szívószálas üdítòt inni? 😅
2022. nov. 20. 22:44
2/20 anonim válasza:
Első ránézésre annak gondolom, de rögtön azután már totál leszrom.
3/20 anonim válasza:
Persze, simán, finom, szeretem, nem csak gyerekek ihatják. Barátnőm néha szokott röhögni rajtam akkor énis röhögök vele de amúgy szerintem ez egyáltalán nem rossz dolog. 23F
4/20 anonim válasza:
Az már inkább, hogy egy ilyen szr löttynek a cukortartalma sokszorosa a napi “még belefér” mennyiségének. 🙂
5/20 anonim válasza:
14 évvel ezelött szültem. És nagyon örültem, mikor gyerekem lett, mert senki nem nézett bénán rám, amikor gyerekes dolgokat csinál(hat)tam. Aztán rájöttem, hogy nem érdekel más véleménye, nem kell ok ahhoz, miért csinálok olyan dolgokat amit szeretek.
6/20 anonim válasza:
Nem ciki, mindenki azt eszik és iszik amit szeretne. Nekem fel sem tűnne. Ha mégis, akkor sem fordulna meg a fejemben, hogy gyerekes.
7/20 anonim válasza:
Reggel kiiszom, feltöltöm pálinkával és egész nap azzal rohangálok.
8/20 anonim válasza:
Ez tényleg egy komoly kérdés? 🙄
9/20 anonim válasza:
Semennyire. Te jó ég, nehogy már ezen problémázz.
10/20 anonim válasza:
Vágod, annyira telibesz@rják az emberek, hogy mit szopogatsz, akár cumi is lehet a szádba.
Nem bántásképp írtam, csak így nyomatékosítom, hogy totál le van tojva a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!