Mit tettél azért hogy ide juss?
Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?2022. nov. 16. 14:40
12/15 Noren1989 válasza:
Én is regisztràltam, komoly megfontolàsok utàn...kamu mail-lel 😅
13/15 anonim válasza:
Nem vettem részt egyházban semmiféle közösségi alkalmon.
Ha tudtam volna, hogy ez hozza el a kívánt eredményt bármiféle párkapcsolatot illetően, jártam volna rendszeresen.
Több kínálkozó alkalom volt, szinte az első perctől fogva. Most jött össze olyan párkapcsolatom, ahol kölcsönös az egymás tisztelete, megbecsülése.
Még a jogaim megvédésére is itt találtam szívességi alapon ügyvédet! (Mikor ilyen helyzetbe kerültem.) Rendkívül lelkiismeretes, segítőkész emberre/emberekre akadtam itt.
14/15 anonim válasza:
Megszülettem, megtanultam járni, beszélni, olvasni, használni a wc-t, megvertek, véreztem, meggyógyultam, küzdöttem, nem adtam fel, aztán ideírtam ezt a választ.
15/15 anonim válasza:
Rákattintottam a www.gyakorikerdesek.hu webhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!