Előfordult olyan, hogy hivatalosan is panaszt tettél a kiszolgálás minősége miatt?
Figyelt kérdés
Tehát amikor a hangnemet kifogásoltad, akár vendéglátó helyen, akár boltban stb.2021. aug. 1. 10:20
1/7 anonim válasza:
Elő.
+ megy a google értékelés is ezerrel, szokott is következménye lenni, sokszor már nem látom ott utána a tapló eladót/kiszolgálót.
2/7 anonim válasza:
Pl: fodrászatnál. 2 cm hajat, 1 óra alatt vágott le az illető. Volt hajmosás is előtte, de a szárítás is tincsenként történt. Ilyenkor, már az ember, azt mondja, hogy elég.
3/7 anonim válasza:
Igen. Mint később kiderült nem én voltam az egyetlen.
5/7 anonim válasza:
Direkt külön, ha nincs panaszkönyv, nem szokásom, Ha valami nagyon durva történne, nyilván megtenném.
Inkább "csendben panaszkodom", szóval kerülöm a jövőben azt a helyet, boltot, és máshol költöm a pénzem....
De ha valahol direkt megkérdik a véleményemet, akkor leírom, ha bajom van.
Pl.
Futárcégeknél fordult már elő, hogy kiszállítás után kérték értékelni a munkát.
Vagy a Lidl, meg Tesconál is szokott lenni, online kitölthető kérdéssor, ott volt már, hogy beolvastam.
Telekom is ha van valami, rendszeresen szokott értékeltetni....
Vendéglátó helyre keveset járok, de nem szoktam finnyáskodni.
6/7 anonim válasza:
Egyszer egy kritikán aluli tetű szálláshelyet jól lehúztam (őszintén leírtam mindent) és levette a szállás.hu. 1 hónap múlva új névvel visszakerült ugyanaz a szállás és ma is vígan üzérkednek.
7/7 anonim válasza:
Persze. Ki kell kérni a panaszkönyvet,aztán firkálsz egyet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!