Fehér májunak nevezte az anyja,te mit tettél volna?
Szóval a barátnőm tényleg egy elég nagy ri..nc volt egész életében. A férjét is elhagyta meg mindenkit,mert egyszerűen semmi más nem jár az eszébe csak a dugás. Na és én ezt meguntam és szóvá is tettem hogy amúgy "te csak b..ni tudsz"? Azért mondtam ezt mert éppen egy komoly téma közben akart dugni, tényleg semmi köze nem volt a szexhez..
Na és erre az anyja oda szólt nekem "ne is törődj vele,egy fehér máju k..va" erre csak nevetett kb örült neki.
Ez nekem annyira furcsa volt hogy meg is mondtam hogy szerintem szakítsunk..az is lett a vége. 32l 23f
Maga a szituáció is teljesen abszurd, hogy az anyja hallótávolságban, közben nagyon komoly témákat feszegettek, a lánya próbál szexre bírni, de azért még anyuka is bekiabál, hogy mekkora k a lánya, amin mindenki jót nevet.
Mit tettem volna? Egyszerűen léptem volna a búsba.
Fogadjunk hogy még életed sincsen nem hogy normális válaszod.
A többieknek kösz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!