Ártottál másoknak, vagy tettél rosszat, gonosz dolgokat másokkal? Bánod ezeket a dolgokat?
😔 Kozepiskolaban bantottam egy fiut, bully voltam. Nagyon eretlen voltam agyilag is es erzelmileg is, nem gonoszsag volt, inkabb a "tömegvonzás". A sajat evfolyama is folyamatosan bantotta, mar ugy bukott hozzank, h tudtunk mindent.
Ezt sajnalom a legjobban, lelekben mar ezerszer bocsanatot kertem tole.
Ma mar nagyon odafigyelek, h ne okozzak fajdalmat masoknak, sot, en allok ki a gyengebbek mellett.
Egyik ismerősöm egy külföldi nőt vett el. Sportoló volt,eu és világbajnok a sportágában.Nő piszkosul féltékeny volt.Végén már mikor a válás felmerült, a nő tisztára megőrült.Egyik hajnalban a haverom arra ébredt hogy kikötve van,lábakat szét.Sajnos az történt vele, amit sok férfi nem szeretne, a nő kiherélte.Hogy ne csalja meg soha.
Kórházban később ellátták,de a tökeit nem tudták visszarakni neki, eunuch lett.Sors fintora a nő ezután még szerelmesebb lett a férfiba.Pár hónap után megint beadta a derekát, és együtt élnek.Bár nagyon látszódik már hogy a nő az irányító a kapcsolatban.
ez az ismerősöm az unokatesóm.
nem rólam szól, de kicsit én se értem hogy ártanak valakinek és mégis megbocsát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!