Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy hogy sokkal...

Miért érzem úgy hogy sokkal jobb lett volna az életem ha szép nőnek születek?

Figyelt kérdés

(Férfi vagyok)

Biztos jó érzés lehet.

2022. nov. 15. 14:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
94%

28as vagyok

Te semmit se fogtál fel abból amit irtam

Nem is akarsz

A kommentedet nem is ertem én miért lettem megszólítva

Vergodj tovább én elkoszontem

Kar beléd a szó csak szajkozod a magadét

2022. nov. 15. 18:50
 32/42 anonim ***** válasza:
78%
Én nő vagyok, és nem csúnya, de bármikor lecseréltem volna a testem egy férfiéra, az ő lehetőségeivel. Már az megérné, hogy nem kell a háztartással szarakodni.
2022. nov. 15. 18:50
 33/42 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Szép nőként mondom, hogy nyilván van előnye. Megbízhatóbbnak tűnök bizonyos helyzetekben, bizonyos munkákra jobb/több esélyem van, hamarabb elnéznek nekem dolgokat, főleg, ha rájátszok, hogy még buta is vagyok. DE hátránya, hogy gyakrabban néznek hülyének (főleg fiatal, szép nőket) pláne mondjuk férfi-domináns környezetben vagy munkaterületen. Sokan nem látnak el a szeméyiségedig, csak a külsőségekig pl. ismerkedésnél ez azért nem esik az embernek mindig jól, sokszor a szép nőknek alacsonyabb az önbizalmuk, mint a kevésbé szépnek, mert a külső visszajelzések miatt hajlamosabbak vagyunk az önbizalmunkat külsőségekre építeni.

Az meg nettó baromság, hogy a szépséghez genetika kell csak. Egy jó fogszabályzó sokat segít az ember arcán, a fogsorán, az arc szimmetriáján. Az edzés, egészséges táplálkozás pedig az alakján, a testtartásán, a bőre/haja minőségén. Bőrgyógyász az ember bőrén. De akkor ott a megfelelő hajviselet, a jó ruhaválasztás, a smink/szakáll viselete, jó szemüvegválasztás stb.stb.

2022. nov. 15. 18:52
 34/42 anonim ***** válasza:
74%

"Nem dugnának meg ha nem akarnám", ó, meg ahogy te azt elképzeled.

De. Megdugnának, és eszed ágában nem lenne a rendőrségre menni, mert 16 éves vagy, és úgy szocializáltak, hogy a te szégyened, hogy ez egyáltalán megtörtént. Évekig tart helyrejönni egy ilyenből, és közben a poklok poklát járod végig.

2022. nov. 15. 22:45
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag gyengébb vagy, mint egy férfi, ebből következően képes erőszakot tenni rajtad. Ha ellenállsz, addig fojtogat, míg inkább hagyod magad, mintsem meghalj. 3 jó barátnőmet is megerőszakolták, ők elmondták, de sokan elhallgatják, mert a szüleik pl. őket hibáztatták volna. Kettőt ezek közül a nevelőapjuk zaklatott szexuálisan, még a "külsős" erőszak előtt.
2022. nov. 16. 11:09
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bármelyik nálad erősebb férfi megerőszakolhat. Ha pedig ez megtörténik, és fel mered jelenteni, egy sor megalázó és kellemetlen jogi procedúra után (ami alatt lehet végog téged hibáztatnak) talán el sem jutsz sehová.

De tudod mit? Ha erre vágysz, rajtam ne múljon, azt kívánom neked, hogy sikerüljön.

2022. nov. 16. 14:40
 37/42 A kérdező kommentje:

Hát már nem sikerülhet mert nem nőnek születtem. Nektek csak az a fontos hogy ne nekem legyen igazam, és ne derüljön ki hogy a nőknek jobb és könnyebb. Ha fordítva tettem folna fel a kérdést akkor 3 oldalban soroltátok volna fel hogy miért jobb nektek nőként. Amúgy meg inkább legyetek nőként áldozatok, mint férfiak akik szemét elkövetők. Nincs igazam? Nem beszélve arról hogy a nők is edzhetnek, és tanulhatnak közdő sportot, szóval ezt simán el lehet így kerülni.

Én csak legalább egy nőtől vártam volna olyan őszinte választ hogy "Igen, nekünk szép nőknek sokkal jobb, és könnyebb sorunk van mint a férfiaknak. Max annyit tehettek hogy elfogadjátok, és a legjobbra törekedtek, de mást nem tehettek.", de egyikőtök se volt erre hajlandó.

2022. nov. 16. 19:20
 38/42 anonim ***** válasza:
78%
Fhuuuu🤦‍♀️
2022. nov. 16. 20:20
 39/42 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező! Veled vagyunk!
2022. nov. 16. 21:43
 40/42 anonim ***** válasza:
63%
Nagy baj az agybaj.
2022. nov. 17. 07:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!