90-es években születettek! Milyen volt a korai 2000-es években kamasznak lenni? Csak szerintem volt akkor minden jobb mint most?
Én sajnos a 2002-ben születtem,így most vagyok kamasz,de 7-10 évvel ezelőtt valahogy minden sokkal jobban tetszett.Lehet,hogy csak azért mert abba születtem bele,kicsi volta még,ezért is kérem idősebbek véleményét.A divat is így x év után nevetséges,de jobban tetszett akkor,mint most ez a mostani.Nem volt fura emokat látni,nem volt fura gombos telefont használni,és akárhányszor meglátok egy 2011 előtt készült képet,vissza akarok menni.Én akkor érzékeltem nagy változást.Felváltották az akkori divatot a plázacicák,páwák,iPhone,lógós gatya,snapchat,swag stb.,azóta meg csak egyre rosszabb
Ti hogy vagytok ezzel?Korombeliek is írhatnak:)
Bezzeg régen minden jobb volt...
Sohasem volt jobb, vagy rosszabb, csupán mi emlékszünk vissza pozítivan. Tök mindegy mikor élsz, csak akkor lesz igazán jó, ha már megélted.
en is 2002-es vagyok :D Es majdnemhogy maximälisan egyet ertek. Ez a snapchates hulyeseg es tärsai... szörnyüek. A csapbol is ez folyik. A mai zenek se nevezhetök mär zenenek..Akkor hogy a länyok majdnem hogy mär bugyiba mennek ki az utcära , amit pi**agatyänak nevezünk. Es meg sorolhatnäm.. Rossz azt is lätni , hogy 10-11-12 eves kisgyerek kezeben a legujabb Iphone , es akkor se tudja letenni amikor a zebrän megy ät. Minden megvältozott.. a rossz iränyba.. MINDEN! Es ki kell , hogy mondjam:
Undorodom a mai fiatalsägtol mär...
Én 2001-es vagyok.
Úgy gondolom minden kornak megvan a saját pozitív és negatív oldala. Nekem jó az ami most van,bár néha ezek az Instagram meg Snapchat dolgok picit idegesítőek nekem.
Szerintem csak a nostalgia érzése az,ami miatt úgy emlékeznek az emberek,hogy a régi idők jobbak voltak,de nem tudom,embertől függ.
Nem éltél akkor, szóval nem tudhatod, hogy jobb volt-e.
Egyébként nem volt jobb, csak más. Óriási divat volt a "holdjáró" patacipő, a kilógó tanga, a letolt csípőnadrág, amiből a kis ribik feneke ugyanúgy kilógott, mint ezekből a tüdőig felhúzott picshagatyákból. Csak nem alulról, hanem felülről :D szerintem ugyanúgy gáz az is.
Hódított még az ún. "ŕib*ncrendszám" (ízléstelenebbnél ízléstelenebb deréktetkók) meg a hidrogénszőke haj nem egyszer lenövéssel. Bár úgy látom, utóbbi most reneszánszát éli még a fiúknál is.
A 90-es években is ugyanúgy presztízskérdést csináltak abból, kinek milyen cipője, ruhája van, a rendszerváltás előtt meg egyes csitrik egyenesen ölni tudtak volna egy-egy pl.Nyugat-Európából behozott göncért.
Ugyanúgy mentek a nyálas fiúbandák (pl.Backstreet Boys, a kor "One directionje") meg a lecsúszott sztárok ajnározása, hidd el, a tinédzserek körében a komolyzene vagy épp Whitney Houston (tudom, ő is drogozott, de a munkásságából ez nem von le semmit) akkor is "cikinek" számított.
Igen, akkoriban a technikának valóban nem volt ekkora szerepe, de a legújabb kütyükért ugyanúgy nyálcsorgatás ment. A 2000-es években meg befutott az Iwiw, MSN és megkezdődött szépen a kockulás, szajhás képek gyártása, ennek csak a prezentálási helyét vette át a többi oldal.
Előtte is volt ám ivászat, ugyanúgy voltak 14 évesek, akik már discoba jártak és sminkelték magukat. Agymosás is ugyanúgy ment, csak nem a tv, hanem az idióta tinimagazinok által, a lányok ugyanúgy fogyókúramániások voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!