Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy hogy sokkal...

Miért érzem úgy hogy sokkal jobb lett volna az életem ha szép nőnek születek?

Figyelt kérdés

(Férfi vagyok)

Biztos jó érzés lehet.

2022. nov. 15. 14:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
88%

Te nagyon nagy tévedésben vagy, ha így képzeled el egy csinos nő életét.

- szakmailag semmibe vesznek mert tuti csak azért dologozol xy helyen mert lesz0ptad a főnököt

- ha szexin öltözöl akkor r!b@nc vagy

- pár kiéhezett 50-es nyomi megdugna általában, ennyi

2022. nov. 15. 15:15
 12/42 A kérdező kommentje:
Nektek nem számít kitől jönnek a bókok, csak bók legyen. Pontosan tudjátok hogy mikor kiöltöztök, vagy pózoltok mindenféle ember látni fog titeket. Ha ennyire nincs igazam akkor ezek szerint cserélnétek a férfiakkal, nem? Dehogy cserélnétek. Mit nyernétek azzal?
2022. nov. 15. 15:20
 13/42 anonim ***** válasza:
88%

Én ezért direkt nem öltözök kihívóan, de bakker még melegítőnaciban meg kinyúlt pulcsiban is ledudálnak a proli fajta autósok....

Amúgy simán cserélnék a férfiakkal.

2022. nov. 15. 15:23
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Te azt hiszed hogy az élet olyan lenne mint a Micsoda nő!-ben, de a férfi figyelem sokkal inkább teher, mint áldás. Az életben semmi sincs ingyen, márpedig ha férfi-nő kapcsolatokról van szó, akkor a férfi mindig a többszörösét várja el annak, amit ad. Még a legalapvetőbb emberi kapcsolatot sem lehet kialakitani sokatokkal úgy, hogy ezt ne éljétek meg kihasználásnak (pl csak akkor beszélgessen veletek egy nő ha utána le is fekszik veletek, különben barátzónában vagytok és lelki szemetesládának vagytok használva)
2022. nov. 15. 15:25
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon jól néz ki, az tényleg bárkit megszerezhet. Csak épp kizárólag a külsejével. Otthon melegítőben ezeknek a fazonoknak nem kellene.
2022. nov. 15. 15:26
 16/42 NTBS ***** válasza:
100%

Mert láttál ilyet az életben, egy pillanatra.

És azt hiszed mindig jó, szép nőnek lenni.

2022. nov. 15. 15:54
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy rakás rosszindulatú irigyed lenne, akik ahol csak lehet, probálnának neked keresztbetenni.
2022. nov. 15. 16:14
 18/42 anonim ***** válasza:
82%
Ja, és természetesen a saját nemedből lennének. Főképp munkatársnők.
2022. nov. 15. 16:15
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan tudjátok hogy mikor kiöltöztök, vagy pózoltok mindenféle ember látni fog titeket. "

Elegánsan/sportosan öltözöm, mert erre van igényem. Nem lóg ki semmim. Kinyúlt melegító gatyába, festék foltos pólóban (festettünk) levíve a hulladékot is beszólt a az arra járó hajléktalan, hangosan részletezve, mit tenne velem és indult is meg felém. Ha te erre irigy vagy, akkor nem vagy normális.

2022. nov. 15. 16:28
 20/42 A kérdező kommentje:

"Még a legalapvetőbb emberi kapcsolatot sem lehet kialakitani sokatokkal úgy, hogy ezt ne éljétek meg kihasználásnak (pl csak akkor beszélgessen veletek egy nő ha utána le is fekszik veletek, különben barátzónában vagytok és lelki szemetesládának vagytok használva)"

Hát őszintén sajnállak ha te legtöbbször ilyen férfiakba botlasz bele. Nem tudom miért jó nekem az ha kapcsolaton kívül dugnék egy nővel. Nem nyernék vele semmit.

13-as, vagy akinek van kedve, írja már le legyen szíves hogy miért cserélne a férfiakkal. Kíváncsi vagyok miért is olyan jó nekünk. Komolyan.

2022. nov. 15. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!