Miért érzem úgy hogy sokkal jobb lett volna az életem ha szép nőnek születek?
(Férfi vagyok)
Biztos jó érzés lehet.
Ugye-ugye csak jól írtam, a Chad-létnél nincs jobb eshetőség. Együttérzek veled.
Minden a szexről szól.
A nők meg akkor basznak, amikor csak akarnak.
Ez a lényeg, minden más csak rizsa.
Nem tudják milyen az, amikor valaki hónapokig/évekig nem jut szexhez, mert ronda pasi. El se tudják képzelni, de azért vergődnek hogy jaj milyen rossz nekik, mert mindenki meg akarja őket dugni. De nagy probléma, úristen!
24
Akkor menj el prostihoz, te szerencsétlen. Vagy elégedj meg a kicsit duci Annácslával a szomszédból. Senkit nem érdekel, hogy te kivel dugsz. Kinek és miért is lenne jó veled dugni?
24-es, pont erről beszélek. Hiába viselkedek udvariasan, normálisan, egyszerűen nem tekintenek úgy rám a nők, mint partnerre.
21#
És nem csak szép nők vannak. És nem ti szoktatok itt megnyilvánulni, hogy a 30 feletti nő már öreg, csak a selejtes vén pasiknak kell?
Ja, tudom. A nő a ti fejetekben 30 alatti, szép, 50 kilós cica baba.
Hát tudod, a legkevésbbé sem tudom sajnálni, hogy nincs kibe mártogatnotok a farkatokat.
Az is oke ha molesztálnak esetleg meg is erőszakolnak?
Mert erről nem egy nem kettő szép nő tudna mesélni…a szexuális zaklatás nem jo buli elárulom
Az a baj ezekkel a kérdésekkel hogy férfiként képtelen vagy női aggyal gondolkodni és elképzelni hogy mi teljesen másképp működünk mint ti
És férfinak lenni jo
Mindenben jobb kb kivéve azt ha valaki jo nő
Mert ennyiben tudtok rólunk gondolkozni. Ez a probléma gyökere hogy mi magunkról meg emberi lenykent gondolkodunk amire sok férfi nem is képes ha ránk néz
ezer más szempont szerint másodrendűkent vagyunk kezelve hozzatok képest
A kedves kormányunk szemében is az egyetlen erenyunk hogy tudunk szülni és lehetőleg szüljünk is sokat és ne tanuljunk tovább
Minden nőnek van legalább egy sztorija valami undorító szexista beszolasrol,lealazasrol,zaklatasrol
De milyen jo hogy darab huskent sikeresek lehetünk
Je😒
28, és 29.
Én eleve nem foglalkozok olyan nőkkel akikben csak a p_nát látom, és sem a külsőmmel, sem a belsőmmel nincs problémám, szóval erről le lehet szállni.
Ez a csaj se hiába vette le a felsőjét. Oké hogy ügyes de nem amiatt kapott 16 millió klikket. Azért a legjobb jó nőnek lenni mert a férfiak 90%-át nevetségesen könnyű manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!