Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kell kezelni az interne...

Hogyan kell kezelni az internetes, ok nélküli kötekedőket?

Figyelt kérdés
Barátokkal beszélgettünk erről. Egyikük azt mondta, hogy figyelmen kívül kell hagyni, esetleg tiltani. Míg a másik azt, hogy ő alpári, ordenáré, gyalázkodó módon elküldi az illetőt oda, ahová való, mondván, hogy így majd elmegy a kedve attól, hogy kötekedjen, legalább is egy időre. Nem tudom, hogy melyik a jó módszer.
2022. nov. 13. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

nem kell válaszolni.

Ha privátban kötekedik, akkor letiltod és többé nem fog zavarni.

Az értelmes emberek látni fogják, hogy nem normális.

2022. nov. 13. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ettől biztosan nem megy el a kedve. Sőt.
2022. nov. 13. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ignoráld.
2022. nov. 13. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

"alpári, ordenáré, gyalázkodó módon elküldi az illetőt oda, ahová való, mondván, hogy így majd elmegy a kedve attól, hogy kötekedjen, legalább is egy időre"

. Vagy nem.

Meg ezzel az a gond, hogy ha a másik kihozza belőlem az állatot, akkor végülis ő irányít.

Én azt tartom teljesítménynek, ha ilyenkor is úriember maradok. Más tetteire nincs közvetlen hatásom.

2022. nov. 13. 20:48
 5/10 A kérdező kommentje:
5, Ez tetszik!
2022. nov. 13. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
#5 azért egy gyereknek a szájára f@szt rajzolni picit morbid
2022. nov. 13. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Én vagy lesz@rom vagy olyat írok amivel tudom hogy feltudom idegelni szóval szemétkedek egy picurkát:)

Persze szépen írok mert az is idegesítő mikor ő tiszta ideg és látja hogy én meg tök nyugodt maradtam:)

Ha privátban csúnyákat ír akkor letiltom a pitsába,ennyi.

Nem szoktam válaszolni bolondoknak.

2022. nov. 13. 20:59
 8/10 Darius- ***** válasza:
Alazd meg, mondd meg nem kivansz vele kommunikalni, mert egy senki szamodra.
2022. nov. 13. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyeneket a figyelem élteti, mivel máshogy nem tudják kicsikarni azt másokból, hát ehhez folyamodnak. Azáltal, hogy visszaszólsz, a szintjére süllyedsz, csak jót teszel neki, és még inkább neki kezd.
2022. nov. 13. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Alapból ha nem kommentelek stb. nem kerülök ilyen szituációba. Sose volt ilyen szituációm, de viszont rengeteg ilyen olvastam már. Én nem foglalkoznék vele, le se tiltanám, nem adnám meg neki semmilyen formában azt az örömöt, hogy bármit is csinálok ellene.
2022. nov. 13. 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!