Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában a humán beállítottsá...

Általában a humán beállítottságú emberek az extrovertáltak, a reálosok meg introvertáltak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
#3 tudod te egyálltal mi az a humán meg reál? Miért kéne feltétlenül emberekkel foglalkoznia egy humánosnak. Szerinted egy fordító, vagy egy író, vagy egy nyelvész olyan marha sokat foglalkozik emberekkel? Vagy szerinted egy matematikus mondjuk nem szerethet bulizni? Semmi összefüggés nincs a kettő között.
2022. nov. 9. 21:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én jogra járok és elég sok az introvertált. Az introvertált nem egyenlő a szociális szorongó asszociálissal, miért ne lehetne egy introvertált ügyvéd?
2022. nov. 9. 21:05
 13/27 A kérdező kommentje:

De a humán pálya zömében olyan munkaköröket foglal, magába, ahol emberekkel kell foglalkozni.

Egy mérnök, egy szerelő eltervezget, bütykölget a sarokban, de teljesen más amikor pl egy jogásznak az ügyfelekkel kell tárgyalnia.

2022. nov. 9. 21:14
 14/27 A kérdező kommentje:
Introvertálton a legtöbb ember a zárkózott, otthonülős típust érti. Az extrovertált meg a nagyhangú, társaság közepe
2022. nov. 9. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
#10 Bölcsészkarra jártál és nem tudod a tudomány szót értelmezni.
2022. nov. 9. 21:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
13: de pont ez az, hogy rengeteg olyan humán pálya van, ahol nem kell emberekkel beszélgetni vagy foglalkozni, vagy minimális szinten. Pl. a humán kutató, elméleti szakember, múzeumkurátor, művészettörténész, film-, irodalom-, színházesztéta/kritikus, nyelvész az pont ilyen pálya - az ilyen annyit társalog másokkal, mint egy mérnök, kb.
2022. nov. 9. 21:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A humán pályán ott vannak a fordítók, az írók, újságírók, az összes művész, pszichológusok stb. Én introvertált vagyok és humán vegzettségeim vannak. Tapasztalatom szerint a bölcsészek között a többség introvertált.
2022. nov. 9. 21:22
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az a teóriám van, hogy ugye az introvertáltakat az egyedüllét tölti fel, és azáltal kapcsolódnak ki, ebből következik hogy kevés időt fordítanak az emberekre, vagy emberi kapcsolatokra. A humán tárgyak megtanulása pedig (töri, irodalom, angol) ugye több időt vesz igénybe, az, hogy el kell olvasni, memorizalni kell, be kell magolni, addig is el lehetnek saját magukban (amit ugye szeretnek), de a reál tárgyak (mint matek, fizika) ezek kevesebb időt vesznek igénybe, annyi hogy fel kell fogni a logikáját-ez pedig pont az extrovertáltaknak lehet praktikus
2022. nov. 9. 21:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is introvertált humán beállítottságú vagyok.
2022. nov. 9. 22:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
x19
2022. nov. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!