Hogyan állítsam le magam? (féltékenység) Valaki hasonló ügyben? L
Ha a páromat/kiszemeltemet környékezi meg egy fiatal gyönyörű lány, kezelhetetlenné válok. Mármint egy ideig nem látható a viselkedésemen, hogy robbanni készülök, de ha újra és újra nyomogatják azt a “gombot” bennem, akkor olyat csinálnék, amit megbánnék. Volt már ilyen...
Pláne azóta, mióta megcsaltak. Mostanában egy várva várt randimat is lemondták, mert talált nálam jobbat, úgyhogy...:D gondolom nehéz engem szeretni. Megértem.
Az évek alatt semmit nem javultam, sőt egyre csak jobban kifejezem a haragomat még akkor is, ha az az xy lány nem ártott senkinek. Kicsit bűntudatom is van, hogy mostanában nem voltam hozzá kedves. (Mármint, akiről most szó van. Nem ő volt az egyetlen “riválisom”) Mindig láthatóan jobban kedvelik a férfiak ezeknek a lányoknak a társaságát és próbálok úgy viselkedni, ahogyan ők.
Egyszerűen csak sokkal érdekesebb(ek) tőlem, kezdeményezőbbek, tehetségesebbek és ezt nehezen viselem el. Tisztában vagyok az értékeimmel, de mindig azt érzem, hogy azok a dolgok soha nem lesznek elegendőek. Nem nekem, hanem annak a férfinak, akit majd szeretni fogok.
Van pszichológiai tanácsadóm, havonta szoktam vele dolgokról beszélgetni, de csak egy bizonyos szintig segítenek a tanácsai.
Ti mit, hogyan csinálnátok a dolgokat?
Hát nálam nem ugyanaz a kategória, hogy a páromat, vagy csak a "kiszemeltemet" környékezi valaki. Valakit ha kiszemelsz, nem biztos, hogy ő is kiszemel, így ebben az esetben nem jogos, hogy "akkor olyat csinálnék, amit megbánnék. Volt már ilyen..."
A pároddal meg ne legyél együtt, ha megbízhatatlan, ha meg megbízható, akkor ne kergesd az őrületbe!
Egyébként a pszichológus a te utad, jó, hogy elindultál rajta!
Olyanokat szemelsz ki akiknek nem vagy megfelelő " lejjebb " kell adni a lécet és mindjárt más.
Tehát ne egy plazaphicsa kelljen hanem egy normális intelligens, talpra esett nő, problem solved
Nő a Kérdező, az első mondatából kiderül!
"Ha a páromat/kiszemeltemet környékezi meg egy fiatal gyönyörű lány,..."
Valószínűsítem, h a metakommunikàciód nem valami fényes.
Ismerkedésnél érdeklődnek kellőképp a fricik?
Ne őrjíts meg Kérdező!
Hogy képzeled, hogy valaki megtetszik neked és utána tulajdonodként tekintesz rá, holott neki lehet, hogy nem is kellesz?
Gondold már át ezt, mert ez tényleg elmebaj!
A leírtakból mindenképp veled van a baj bájos kérdező!
Gondolom képről megtetszik és rátelepszel mint a légy a.💩ra persze hogy menekülnek előled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!