Hogyan állítsam le magam? (féltékenység) Valaki hasonló ügyben? L
Ha a páromat/kiszemeltemet környékezi meg egy fiatal gyönyörű lány, kezelhetetlenné válok. Mármint egy ideig nem látható a viselkedésemen, hogy robbanni készülök, de ha újra és újra nyomogatják azt a “gombot” bennem, akkor olyat csinálnék, amit megbánnék. Volt már ilyen...
Pláne azóta, mióta megcsaltak. Mostanában egy várva várt randimat is lemondták, mert talált nálam jobbat, úgyhogy...:D gondolom nehéz engem szeretni. Megértem.
Az évek alatt semmit nem javultam, sőt egyre csak jobban kifejezem a haragomat még akkor is, ha az az xy lány nem ártott senkinek. Kicsit bűntudatom is van, hogy mostanában nem voltam hozzá kedves. (Mármint, akiről most szó van. Nem ő volt az egyetlen “riválisom”) Mindig láthatóan jobban kedvelik a férfiak ezeknek a lányoknak a társaságát és próbálok úgy viselkedni, ahogyan ők.
Egyszerűen csak sokkal érdekesebb(ek) tőlem, kezdeményezőbbek, tehetségesebbek és ezt nehezen viselem el. Tisztában vagyok az értékeimmel, de mindig azt érzem, hogy azok a dolgok soha nem lesznek elegendőek. Nem nekem, hanem annak a férfinak, akit majd szeretni fogok.
Van pszichológiai tanácsadóm, havonta szoktam vele dolgokról beszélgetni, de csak egy bizonyos szintig segítenek a tanácsai.
Ti mit, hogyan csinálnátok a dolgokat?
Szerintem ott a baj,hogy úgy tekintesz a pasidra,mintha ő a te tulajdonod lenne.
Azt hiszed hogy ő a TIÉD.
Pedig ez egy téveszme.Nincs olyan hogy valaki a valakié.
Ez hülyeség.Ebből ered egy alap frusztráció.De ez van mindenben,politikában is,háborúkban is mikor terület foglalás van stb.
Ne gondolj arra hogy ő a tiéd.Mert igy tovább szenvedsz.
Ti egy pár vagytok,de nem egymásé.
Ez egy szövetség és az hogy ez meddig tart,az nem csak tőled függ.
Tedd amit egy párnak tennie kell.Szeresd,bizz benne,hagyd szárnyalni,nyugtasd meg ha kell stb.De ne birtokold..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!