Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annak értelme mi hogy valaki...

Annak értelme mi hogy valaki kirak egy "álom" nyaralási hely fotótját a facebbokra sőt prolfiképnek is beállítja mintha épp ott nyaralna közben meg a netról lekapott fotó és az életben nem járt ott-esélye sincs erre?

Figyelt kérdés

Én akkor tettem ki Mallorca fotóját amikor ott nyaraltam. És "érdekes" módon én is rajta voltam a fotón...

ez a csóka meg kiteszi a fotót (vmi D-Amerikai szigetparadicsom fotója) miközben itthon van, és kb a települési uszodába se jut el, mert még arra sincs pénze...

ennek értelme mi?

2022. nov. 6. 09:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedünk, irigykedünk?

Küldjünk neked pár buszjegyet?

2022. nov. 6. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az az értelme, hogy ezzel lehet idegesíteni az olyan embert aki állandóan mások életében turkál.
2022. nov. 6. 10:56
 13/23 A kérdező kommentje:

"Várj, de most te honnan tudod, hogy azt hazudja az embereknek, hogy ott nyaralt?"

Hát onnan hogy nem egy és nem két embertől hallottam hogy ez a szarjani azt hazudta nekik hogy ott volt és épp most jött haza. miközben ott dolgozik velem egy helyen és nem volt az sehol a sarki kisbolton kívül...

és milyen érdekes hogy "nyaralós " fotói vannak fenn de 1 db fotó sincs amin ő is rajta lenne (vagy bármely családtagja...) hát nem érdekes?

2022. nov. 6. 11:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
13., Na így meg pláne hülyeség. Hallottad... Nem is neked mondta. Jah! Nekem a Niagara a háttérképem. Honnan tudjam, hogy egy-két rosszakaró nem terjeszt ilyet rólam, hogy én ezt, meg az hazudtam? Sose lehet tudni. Francnak foglalkozol vele. De jobb ötletem van: kérdezd meg őt, saját magát.
2022. nov. 6. 11:55
 15/23 A kérdező kommentje:

" Nem is neked mondta."

nyitottam egy kamu face profilt és ráírtam a csókára. és mit válaszolt? HOgy ÉPP OTT van külföldön MIKÖZBEN ITT söpörte az udvart épp .... hát ennyit erről.

2022. nov. 6. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező küldd a címedet.

Küldünk neked egy 10-es gyűjtő buszjegyet, hogy Te is utazhass.

2022. nov. 6. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, ez a fazon annyira FB-függő, hogy még udvarsöprés KÖZBEN is válaszol egy újonnan felvett, kamu profilos ismerősnek, egy személyes kérdésre. Hogyne.
2022. nov. 6. 14:22
 18/23 A kérdező kommentje:

"hogy még udvarsöprés KÖZBEN "

A 8 órás munkaidejéből 1 órát (ha....) dolgozik össz vissz /nap ífgy aztán van ideje a telefont nyomkodni.

mást se csinál.

2022. nov. 6. 14:26
 19/23 A kérdező kommentje:
mondjuk ez az egy ahol nem szólhatom meg, mert egy húzós napon dolgozom én is a 8 órából tán 2 órát. És az már egy húzós nap volt.
2022. nov. 6. 14:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy közmunkàs vagy? 🤣 Minden vilàgos. Először nem értettem, mi ez az értelmi szint.
2022. nov. 6. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!