Ennyi volt, vagy van még értelme?
27 eves vagyok, eddig nem fejlodott sehova az eletem, sok rossz dolog is tortent velem...kb sose voltak barataim max 1 , de rajottem h nem is vagyok az a tarsasagi ember, inkabb egyedül chillelek vagy a parommal...de ennyi...es elfogadtam ezt a reszet...de kezd eleg rossz erzest kelteni bennem h minden ismim exbaratok, osztalytarsaknak mar gyerek, ház, munkajuk van... en meg egy introvertált szociofobias vagyok :(
Sajnos ugy befordultam mar h fel is hiztam 118kg ra...es dolgozni se tudok..:(
Vannak vagyaim de 27 evesen ugy erzem mar szoritja az idő a nyakamat...
Lehetek még kívánatos, erős nő valaha? 😰 27 evesen még el lehet érni hogy a testem ujra szép legyen és lelkileg felépüljek h legyen erőm kuzdeni a céljaimért? 😔
Fiatal vagy, csak rajtad múlik, hogy változtass, hajrá, előtted az élet!
Fogyni manapság könnyű, olyan drága az étel, ezzel érdemes már ma kezdeni, egyél kevesebbet. Egyáltalán miből eszel, ha nem dolgozol, keress munkát! Van párod, ő sem motívál?
Akkor mi a fenéből élsz, ha nem tudsz dolgozni????
Én sokkal kövérebb vagyok mint te, és érdekes, tudok dolgozni. Saját vállalkozásom van. Nem csak kőtörés meg szalagmunka létezik, amit egy kövér ember nem bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!