Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annak értelme mi hogy valaki...

Annak értelme mi hogy valaki kirak egy "álom" nyaralási hely fotótját a facebbokra sőt prolfiképnek is beállítja mintha épp ott nyaralna közben meg a netról lekapott fotó és az életben nem járt ott-esélye sincs erre?

Figyelt kérdés

Én akkor tettem ki Mallorca fotóját amikor ott nyaraltam. És "érdekes" módon én is rajta voltam a fotón...

ez a csóka meg kiteszi a fotót (vmi D-Amerikai szigetparadicsom fotója) miközben itthon van, és kb a települési uszodába se jut el, mert még arra sincs pénze...

ennek értelme mi?

2022. nov. 6. 09:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik neki a hely. Miért ne tehetné ki?
2022. nov. 6. 09:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Vágyakozás.
2022. nov. 6. 09:34
 3/23 A kérdező kommentje:

"Tetszik neki a hely. Miért ne tehetné ki?"

És ha írsz neki miért hazudja azt hogy jaaaa hát ott nyaraltunk most jöttünk haza-miközben NEM VOLTAK OTT??? Hát a villanyszámlát alig bírja kinyögni. Buszjegyre nem telik neki.

2022. nov. 6. 09:37
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas egy életed lehet ha más pénztárcájában turkálsz, és írogatsz róla itt.
2022. nov. 6. 09:38
 5/23 A kérdező kommentje:

"a más pénztárcájában turkálsz, "

nem kell turkálni. kollega. én látom hogy itt van benn a melóhelyen miközben ha ráírsz külsősként megy a kamu hogy tegnap jöttünk haza most szálltunk le a replőről... közben meg szedi ki a red bullos dobozokat a kukéból és adja el 5 ft-ért darabját (nem, nem vicc!!)

2022. nov. 6. 09:40
 6/23 anonim ***** válasza:
17%

XDD

Amúgy szrintem is gáz. Menő akar lenni :D

2022. nov. 6. 09:58
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne? Megnyitom, megnézem... király kép és bezárom. Ennyi a lényege. Eszembe se jut foglalkozni vele, hogy ott nyaralt vagy csak tetszik neki és azért rakta ki.
2022. nov. 6. 10:03
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

Nem mindegy neked?

Lehet, az a vágya, és sosem fog eljutni oda.

Lehet, simán tetszik neki a kép, és az a háttérképe. Én sem fogok soha feljutni az Enterprise-ra, mégis a Star Trek a háttérképem. Na, bumm.

2022. nov. 6. 10:07
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

"És ha írsz neki miért hazudja azt hogy jaaaa hát ott nyaraltunk most jöttünk haza-miközben NEM VOLTAK OTT??? Hát a villanyszámlát alig bírja kinyögni. Buszjegyre nem telik neki."

És neked ehhez mi a franc közöd van?

Minek foglalkozol te vele annyira, hogy még itt kérdést is kiírsz?

Borzasztó ember lehetsz.

Most persze azt várnád, hogy szidjuk együtt. Hát nem fogjuk! Inkább téged vetünk meg.

2022. nov. 6. 10:08
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Várj, de most te honnan tudod, hogy azt hazudja az embereknek, hogy ott nyaralt?
2022. nov. 6. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!