Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kopaszra nyírás mennyire...

A kopaszra nyírás mennyire segít abban, hogy ne akarjon téged se férfi se nő? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vagy semmi értelme? Itthon nem szeretnék kopasz lenni, de nem szeretnék munkanélküli sem lenni.

Csak olyanok válaszát várom, akik már kopaszra borotválták a búrájukat emiatt. Mit tapasztaltatok?

Emellett büdös cigit szívok, és már nem nagyon használok parfümöt sem.

2022. nov. 5. 19:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Egy szép nő, kopaszon is szép, szóval semennyire nem riasztó, legfeljebb ha gyanús, hogy pszichésen nem oké valami.

Férfiakat meg karakteresebbé teszi.

2022. nov. 5. 19:52
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én még jobban is néztem ki kopaszon de fiú vagyok
2022. nov. 5. 20:12
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Attól még hogy akar, nem muszály megkapnia... Vagy mi a célod?
2022. nov. 5. 20:33
 4/22 A kérdező kommentje:

Mi a célom? Hogy a gyerekes viselkedésűek, akik nehezen bírják feldolgozni, hogy én egyedülállóként munkahelyre dolgozni járok be hagyjanak békén.

A nemi életem rám tartozik.

Elpoénkodok én bárkivel bármi ilyesmiről, a szexről is nyugodtan, de amikor már komolyan veszik és tényleg akarnak valamit, az engem nem érdekel.

Manipulálja, hazudik a főnökömnek, kis ártatlan, (négyszemközt meg ilyen f*sz, olyan p*csa, g*ci, b*szás, menjünk már randizni), és a visszautasító magatartásom miatt engem akar besározni, csicskáztatni. Holott jobban elvégzem a feladatom, mint a másik. De ő neki egy mukkot nem szól, mert jó viszonyban vannak, végezhet nyugodtan trehány munkát ugyanabban a beosztásban.

A másiknak több éve stabil párkapcsola van, de azért jó lenne, ha elmennék vele egyszer ide-oda. Ha nem mutatok olyan magatartást, hogy lenne esélye nálam, akkor ő is elkezd a munkámra panaszkodni, sőt, tesz is érte, úgy állítja be, hogy én hibáztam.

Nem akarom elhinni, hogy értelmes emberek ezért ilyet tesznek. Miféle hozzáállás ez?

Köszi, de ebből nem kérek.

Nem vagyok én egy álomkinézetű ember, sőt, kopaszan nagyon is rondán néznék ki. Szóval érdekelne, hogy ez segít vagy ront a helyzetemen.

2022. nov. 5. 20:58
 5/22 anonim ***** válasza:
Először szakembert javaslok. Csak utána a fodrászt.
2022. nov. 5. 21:46
 6/22 anonim ***** válasza:
Próbáld ki! Veszíteni valód nincs. Kirúgni nem a fejed miatt fognak. Ha meg így is szívóznak akkor tán meg kellene tanulnod kinyitni a kicsi szád és rájuk üvölteni vagy morogni vagy valamit ami elriasztja őket.
2022. nov. 5. 21:50
 7/22 A kérdező kommentje:

#8 az üvöltözés nem javít, ront a helyzeten.

#1 attól még nem lesz az embereknek hányingere, ha radnéznek.

#7 Ok. Más egyéb? Dolgoztál már gyárban, egyszerű gondolkodásmódú emberek között? A fű zöld, azt tudtad?😊 (volt valami reklám régebben, valamiért eszembe jutott)

Túl rondának sem jó lenni, mert azt tapasztaltam, hogy akkor sokkal bunkóbb mindenki, ha viszont nézel ki valahogy (nem öklendeznek, ha rádnéznek), akkor sokkal kedvesebbek veled a zemberek. A nap is fényesebben ragyog..:) az is odamegy hozzád melóhelyen köszönni, akit még sosem láttál.

2022. nov. 5. 22:08
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ok. Más egyéb? Dolgoztál már gyárban, egyszerű gondolkodásmódú emberek között?"

És az a megoldás, hogy kopaszra nyírod magad? Más megoldás nem jutott eszedbe? Legrosszabb esetben munkahely vagy munkakör váltás?

Te sem vagy sokkal értelmesebb a többieknél, már ne vedd sértésnek.

2022. nov. 5. 22:16
 9/22 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Legyél kopasz, hordj sapkát, majd azt hiszik kemoznak és sajnálni fognak, de kikezdeni már nem mernek majd.
2022. nov. 5. 22:18
 10/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha levágod a hajad szivatni fognak miatta az még rosszabb
2022. nov. 5. 22:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!