Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kopaszra nyírás mennyire...

A kopaszra nyírás mennyire segít abban, hogy ne akarjon téged se férfi se nő? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vagy semmi értelme? Itthon nem szeretnék kopasz lenni, de nem szeretnék munkanélküli sem lenni.

Csak olyanok válaszát várom, akik már kopaszra borotválták a búrájukat emiatt. Mit tapasztaltatok?

Emellett büdös cigit szívok, és már nem nagyon használok parfümöt sem.

2022. nov. 5. 19:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 én nem is állítottam, hogy jobb lennék náluk, de ez miféle hozzáállás? "Ha nem jársz velem, akkor járj mankóval!" Dedó, csak "felnőtt" emberek játsszák!

A baz*tlanság, a ki nem elégített vágy, a frusztráció, az itt a baj.

Munkahely váltás?

Maga a munka nekem nagyon is megfelel, a környéken az én tudásommal nincs jobb, ennél jelen pillanatban csak lejjebb tudok menni.

#12 nagy rá az esély, akkor meg azért b*szogatnak. Nincs "középút"?

#11 a sapka "tiltott"

2022. nov. 5. 22:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Van egy egyszerű és nagyszerű dolog. Én is használom a munkában. Amikor udvarol valaki és próbál olyanokat mondani amiket írtál Te is, Én úgy reagálom le, hogy állj, hagyd abba és menj innen el most mert hányingerem lett. Mutogatok a kezemmel, hogy hess a közelelemből. Ha folytatja a monológját, mosolyogva mondom, hogy kiverem a fogait ha még egy olyat mond ami nem teszik, majd integetek, hogy hello. Mosolyogva ki is megy a helységből ezzel.
2022. nov. 5. 22:38
 13/22 A kérdező kommentje:

:/

#12 -es légy szíves ne írj ide többet. Köszi.

2022. nov. 5. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak kérdező, kaptál ötleteket is amik közül egyik sem jó. Igazából azért írtad ki a kérdésed amit úgy sem tennél meg, de amúgy, hogy tudjàl itt egy kicsit panaszkodni, hogy a munkahelyeden inzultálnak téged? És ha kopasz lennél is ez lenne.

Na? Kérdés. Minek tetted fe Te ezt ide ha úgy sem célod kopasznak lenni a Te válaszaid alapján. Ha sok pasi közt dolgozol meg ne sírj! Jóképű vagy azt írtad ezért kapod amit, ha kopasz lennél is ez lenne, visszarikácsolsz nem jó, ha fiusan viselkedsz ahogy a másik, nem jó, semmi nem jó. Jobb ötlet. Ne kérdezz badarságot ha sehogy sem tennéd meg! Panaszkodj nyugodtan itt mindenkinek! Az jobb.

2022. nov. 6. 04:34
 15/22 A kérdező kommentje:

Kopaszodó. Honnan tudod, hogy nem tenném meg? Tán' gondolatolvasó, látnok vagy? Köszi azért.

Szia.

2022. nov. 6. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Zsenikém, Te magad írtad a kifogásokat, hogy mi miért nem jó. Tán ezért.

Vale!

2022. nov. 6. 10:46
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem kifogás, simán megtenném, ha csak ennyin múlna! Tudod normális ember gondolkodik, mielőtt cselekszik, ezért született ez a kérdés is, érdekel mások tapasztalata, véleménye.

De nem vagyok biztos benne, hogy ezzel meg lehetne oldani. Mint ahogy a 10-es is írta, akkor meg azért fognak 👉👌szogatni, mert hirtelen kopasz lettél.

2022. nov. 6. 11:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem szívesen lennék a munkatársad. Kész agyrém lehet veled együtt dolgozni, egy légtérben lenni. Borzasztó stílusod van.
2022. nov. 6. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdem Én, hogy a viharba fogalmazódott meg pont a kopaszság kérdése benned? Teljesen mindegy sok pasi közt, hogy az egyetlen nőnemü lény, hogy néz ki épp. Adtam egy-két ötletet amiket el ki lehet próbálni.Én pl egy kis humorral kötöm egybe. Ha még vállon is veregetem közben akkor vége mindennek. Soha többet nem mernek mondani semmi olyat és a munkakapcsolat teljesen zavartalanná válik.
2022. nov. 6. 11:09
 20/22 A kérdező kommentje:

#18 köszi, az érzés kölcsönös. :)

Én senkinek sem lennék szívesen a munkatársa, de valamiből meg kell élni.

2022. nov. 6. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!