A kopaszra nyírás mennyire segít abban, hogy ne akarjon téged se férfi se nő? Tapasztalatok?
Vagy semmi értelme? Itthon nem szeretnék kopasz lenni, de nem szeretnék munkanélküli sem lenni.
Csak olyanok válaszát várom, akik már kopaszra borotválták a búrájukat emiatt. Mit tapasztaltatok?
Emellett büdös cigit szívok, és már nem nagyon használok parfümöt sem.
#10 én nem is állítottam, hogy jobb lennék náluk, de ez miféle hozzáállás? "Ha nem jársz velem, akkor járj mankóval!" Dedó, csak "felnőtt" emberek játsszák!
A baz*tlanság, a ki nem elégített vágy, a frusztráció, az itt a baj.
Munkahely váltás?
Maga a munka nekem nagyon is megfelel, a környéken az én tudásommal nincs jobb, ennél jelen pillanatban csak lejjebb tudok menni.
#12 nagy rá az esély, akkor meg azért b*szogatnak. Nincs "középút"?
#11 a sapka "tiltott"
:/
#12 -es légy szíves ne írj ide többet. Köszi.
Figyelj csak kérdező, kaptál ötleteket is amik közül egyik sem jó. Igazából azért írtad ki a kérdésed amit úgy sem tennél meg, de amúgy, hogy tudjàl itt egy kicsit panaszkodni, hogy a munkahelyeden inzultálnak téged? És ha kopasz lennél is ez lenne.
Na? Kérdés. Minek tetted fe Te ezt ide ha úgy sem célod kopasznak lenni a Te válaszaid alapján. Ha sok pasi közt dolgozol meg ne sírj! Jóképű vagy azt írtad ezért kapod amit, ha kopasz lennél is ez lenne, visszarikácsolsz nem jó, ha fiusan viselkedsz ahogy a másik, nem jó, semmi nem jó. Jobb ötlet. Ne kérdezz badarságot ha sehogy sem tennéd meg! Panaszkodj nyugodtan itt mindenkinek! Az jobb.
Kopaszodó. Honnan tudod, hogy nem tenném meg? Tán' gondolatolvasó, látnok vagy? Köszi azért.
Szia.
Zsenikém, Te magad írtad a kifogásokat, hogy mi miért nem jó. Tán ezért.
Vale!
Nem kifogás, simán megtenném, ha csak ennyin múlna! Tudod normális ember gondolkodik, mielőtt cselekszik, ezért született ez a kérdés is, érdekel mások tapasztalata, véleménye.
De nem vagyok biztos benne, hogy ezzel meg lehetne oldani. Mint ahogy a 10-es is írta, akkor meg azért fognak 👉👌szogatni, mert hirtelen kopasz lettél.
#18 köszi, az érzés kölcsönös. :)
Én senkinek sem lennék szívesen a munkatársa, de valamiből meg kell élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!