Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már veled olyan hogy...

Volt már veled olyan hogy valakivel félelmetesen hasonlítottál?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy embert és azt vettem észre hogy szinte mindenben ugyan úgy gondolkodunk, ugyan az a véleményünk és érdeklődésünk. Nagyon egy rugóra jár az agyunk. Ha egy új dologgal találkozunk ugyan azt a következtetést vonjuk le. De ez már olyan szinten hogy ijesztő.

nov. 22. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lehet!
nov. 22. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Külsőre találtam már, belsőre még nem.
nov. 22. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is kéne egy olyan ember.
nov. 22. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Egy nő, én is az vagyok (nem úgy) munkatársam, ugyanúgy rosszul vagyunk a kocsiba, meg ugyanolyan helyeken dolgoztunk, egy része a végzettségünknek is ugyanaz, sokszor ugyanúgy gondolkodunk, ugyanúgy fontos nekünk a divat, családi háttér egy része ugyanolyan. De persze vannak különbségek is. :)
nov. 22. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Külsőre.

Ha nem tudta volna mindenki pontosan, hogy az adott időben nem lehetek ott, komoly magyarázkodásba fajulhatott volna - a feleségem irányába - az a történet, hogy a lányom egy tömegközlekedési járművön lefényképezett telefonnal egy nő mellett ülve és utazva. Tágra nyílt szemekkel pislogtam, amikor mutatta a fényképet, mert hajszál pontosan úgy nézett ki a lefotózott férfi, mint én.

nov. 22. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Csóri Bradley Cooper. De így járt. :D
nov. 22. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem nem volt még ilyen, viszont nagyon különlegesnek hangzik, Kérdező. Tényleg jó érzés lehet egy ilyen valaki társaságában lenni.
nov. 22. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan, hogy azt hittem. Aztán kiderült, hogy csak becsaptam magamat, mert egyáltalán nem is volt bennünk semmi közös.
nov. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!