Volt már veled olyan hogy valakivel félelmetesen hasonlítottál?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy embert és azt vettem észre hogy szinte mindenben ugyan úgy gondolkodunk, ugyan az a véleményünk és érdeklődésünk. Nagyon egy rugóra jár az agyunk. Ha egy új dologgal találkozunk ugyan azt a következtetést vonjuk le. De ez már olyan szinten hogy ijesztő.nov. 22. 01:11
2/8 anonim válasza:
Külsőre találtam már, belsőre még nem.
4/8 anonim válasza:
Egy nő, én is az vagyok (nem úgy) munkatársam, ugyanúgy rosszul vagyunk a kocsiba, meg ugyanolyan helyeken dolgoztunk, egy része a végzettségünknek is ugyanaz, sokszor ugyanúgy gondolkodunk, ugyanúgy fontos nekünk a divat, családi háttér egy része ugyanolyan. De persze vannak különbségek is. :)
5/8 anonim válasza:
Külsőre.
Ha nem tudta volna mindenki pontosan, hogy az adott időben nem lehetek ott, komoly magyarázkodásba fajulhatott volna - a feleségem irányába - az a történet, hogy a lányom egy tömegközlekedési járművön lefényképezett telefonnal egy nő mellett ülve és utazva. Tágra nyílt szemekkel pislogtam, amikor mutatta a fényképet, mert hajszál pontosan úgy nézett ki a lefotózott férfi, mint én.
6/8 anonim válasza:
Igen. Csóri Bradley Cooper. De így járt. :D
7/8 anonim válasza:
Velem nem volt még ilyen, viszont nagyon különlegesnek hangzik, Kérdező. Tényleg jó érzés lehet egy ilyen valaki társaságában lenni.
8/8 anonim válasza:
Nekem csak olyan, hogy azt hittem. Aztán kiderült, hogy csak becsaptam magamat, mert egyáltalán nem is volt bennünk semmi közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!