Ma láttam egy gyönyörű kutyát. Teljesen fekete volt, hasonlított egy labradorra, csak valamivel kisebb, és vékonyabb, szikárabb volt. Milyen fajta lehetett? Rövid szőrű volt.
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 21:58
3/13 anonim válasza:
Legközelebb kapd elő a telefont és fotózzál.
Fekete, rövid szőrű kutya lehet bármi. Akár keverék is.
5/13 anonim válasza:
Így próbáljon az ember segíteni!! 0% és 27%, csak mert tippelni mertünk a fajtajellegére. Azzal aztán ki van segítve a kérdező, hogy "keverék", de nagyon!
6/13 anonim válasza:
Az enyem olyan,mint egy fekete labrador... de neki nincs botox a homlokan :D o egy amstaff :D
Nekem is az jut eszembe,h olyan,mint egy labrador :D De annal szikarabb
7/13 anonim válasza:
Én ismerek egy fekete labrador-németjuhász keveréket. Mindkét fajta vonásait hordozza. Ennyiből akár ő is lehetne. 🤷
8/13 A kérdező kommentje:
Vác körül él?
2020. júl. 2. 07:21
9/13 anonim válasza:
Nem, de ennyiből senki nem mondja meg, milyen kutya. 🙂
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 2. 08:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!