Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki racionális próbálja látni...

Aki racionális próbálja látni a világot, az sosem lehet boldog?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése, pl. itt vagyok pedohebefil vágyakkal rendelkező srácként, nem vagyok boldog, de úgy kifejezetten szomorú sem, olyan semleges, mert hiába vonzódom hozzájuk szexuálisan is meg egyébként érzelmileg is, tudom hogy azzal, hogy nem közeledek semmilyen módon sem hozzájuk csak jót teszek nekik, szóval mondhatnám úgy is, hogy boldog vagyok azzal, hogy feláldozom saját boldogságom, hogy más ne legyen boldogtalan! 🙂
2022. nov. 1. 22:48
 22/26 anonim ***** válasza:

20:

De ha ilyen kis esélyű tragédiák miatt nem vállalsz gyereket, az irracionális.

2022. nov. 1. 22:53
 23/26 A kérdező kommentje:

"boldog vagyok azzal, hogy feláldozom saját boldogságom, hogy más ne legyen boldogtalan!"

Na ez nagyon tetszik, köszönöm! És becsületre méltó a viselkedésed és a hozzáállásod a témához a te helyzetedben.

2022. nov. 1. 22:57
 24/26 A kérdező kommentje:
#22 Nem teljesen, ha abba is belegondolok, hogy azt hogyan viselném, ha meg is történne.
2022. nov. 1. 22:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki valóban racionálisan látja a világot az pontosan tisztában van azzal, hogy 100% boldogság nem létezik, ezért megtanulja értékelni azt, ami van és minden kellemetlenség ellenére is megtalálni azokat a dolgokat, amiknek örülni lehet. Ez a racionalitás.
2022. nov. 2. 14:43
 26/26 A kérdező kommentje:
#25 Na ebben tökéletesen igazad van!
2022. nov. 2. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!