Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 evesen azt erzem h valami...

30 evesen azt erzem h valami nagyot kell tennem, mert elmulik mindjart az eletem! 30 evesek ti is ugyan ezt erzitek?

Figyelt kérdés

Most leszek 30 eves es manapsag az jar az agyamba allandoan h mindjart vege az eletemnek. Egybcsomo almot, vagyat nem teljesitettem. De kozbe mas dolgot es feladatot megcsinaltam. Voltak jo es rossz elmenyeim , tapasztalataim... megis ugy erzem h ha most nem teszem meg akkor lemaradok az eletrol....

Pl kulfoldre koltozes (de a parom nem akar jonni velem, meg fel evre sem)

Diploma szerzes (felek h nem megy a dolog)

Kirandulasok ahova mindig is egyedul szerettem volna elmenni...

Fogyas... mindig is nagyon vekony akartam lenni es most se vagyok kover de husi vagyok... de szeretem az edesseget viszont nem latom magam szepnek...

Annyi mindent kellene meg csinalni az eletbe... kinek mi valt be? Tudom csak elhatarozas kerdese....

2022. okt. 29. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt 30 évesen egy ilyen kapuzárási korszakom, utána ahogy elmúlt a kezdeti pánik, leszálltam a földre és számbavettem a kívánságaimat és a lehetőségeimet, és egymáshoz igazítottam őket, és azóta is ehhez tartom magam.
2022. okt. 30. 11:59
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nekem nem. Én most 31 éves vagyok, most kezdem csak igazán élvezni az életem. Több a pénzem, mint eddig bármikor, azt csinálok, amit akarok, csak saját magamnak kell elszámolnom az életemről, egyre jobban hazatalálok önmagamhoz, megismerem önmagam, egyre inkább szeretem magam napról napra.

Csomó olyan dolgot, amire eddig vágytam csak most tudok megengedni magamnak vagy most van igazán lehetőségem kipróbálni, vagy most szántam rá magam, hogy nekifogjak, nem hiszem, hogy 30 évesen kéne nekem belefásulnom az életbe, fiatalságom csúcsán.

2022. okt. 30. 15:33
 13/19 anonim válasza:
Majd rájössz :D
2022. okt. 30. 21:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia, tudom régi kérdés de változott valami?
2023. szept. 1. 11:09
 15/19 A kérdező kommentje:

Valtozott! Elkezdtem magamra fugyelni es rajonni arra h mit akarok meg csinalni. Vissza vettem a havi 240-260 oras munkabol, tobb idot szanok magamra. Sportolok, es elkezdtem tanulni.

Most a kirandulasok a cel, h ne mindig csak a hajsza legyen.

2023. nov. 20. 06:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Szuper!
2023. nov. 20. 06:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, így már kicsit más a helyzet. :)

Milyen nemű vagy? Mit tanulsz? Ha kevesebbet keresel havi - tegyük fel - 250.000 ft-nál, akkor hogyan osztod be azt a bért?

Mit sportolsz? Otthon, konditeremben vagy szabad területen? (Ez utóbbi nyilván nem helytálló, hiszen nagyon hideg idő van már.)

Mit teszel, amikor az ÉN időt magadra fordítod? Hogyan lazítasz, pihensz?

2023. nov. 20. 07:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező? Én nemrég lettem 30 és nagyon szarul vagyok.
jún. 10. 17:40
 19/19 A kérdező kommentje:

Vannak melypontok, de tobbnyire rendben vagyok. A kirandulasok nem jottek ossze, de errol en tehetek. Sokszor belefeledkezem h elni kellene, de talaltam magamnak egy szakmat amit szeretek csinalni. Eddig is benne dolgoztam, viszont most masik helyzetbe.

A sport sokat segitett.... nem kemenyen nyomom de mindig csinalok valamit amikornidom engedi.

szept. 14. 01:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!