Mit vártok a 2025-ös évtől?
Figyelt kérdés
Milyen céljaitok, terveitek vannak 2025-ben?tegnap 19:49
1/12 anonim válasza:
Lefogyni 10 kg-ot
Jobban fizető munkát találni
Lelépni otthonról
2/12 anonim válasza:
Munka, pénz, barátok, tanulás, hobbik. Röviden... Kifejthetném, de minek, ez mindent magában foglal.
3/12 anonim válasza:
Lakásvásárlás, barátnőt találni, körbetekerni megint a Balatont egy nap alatt, és eggyel feljebbi pozícióba kerülni.
A lakásvásárlás és a Balaton kör ebből a reális, a másik kettő meg nem teljesen rajtam múlik, de ha már 4-ből 3 összejönne akkor elégedett lennék.
4/12 anonim válasza:
Vagyis saját magamtól mit várok el. Egy évváltás önmagában nem ér semmit, ha én magam nem mozdulok és teszek hozzá az életemhez, hogy jobb legyen. Én most jól vagyok, és csak azt szeretném, hogy így is maradna. Ha nagyon akarnék választani, egy előrehozott kormányváltásnak örülnék jövőre.
5/12 anonim válasza:
Hízni 5-10 kilót
Nyugisabb munkát találni
Szeretteimre mindig legyen időm
6/12 anonim válasza:
az évtől semmit, max magamtól várok el dolgokat.
7/12 anonim válasza:
#4 vagyok. Szóval mert nálam minden jó, így rohaggyak má' meg. Értem :D
8/12 anonim válasza:
B1-es nyelvkurzus és a targonca jogsi megszerzése.
Üdv Ausztriából.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem veled van baj, de nem érdekel a politika, arra van külön szekció.
tegnap 21:33
10/12 anonim válasza:
Szeretnék végre egy stabil és megbízható párkapcsolatot, több időt tölteni a szeretteimmel, szeretnék nyugodtabb és átgondoltabb lenni, és sikereket elérni a munkámban, illetve egyetemen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!