Woodman papának miért van szerencséje a fiatal lányoknál?
- Öreg
- Kopasz
- Kövér
- Nincs rajta izom
- Szőrös mint egy majom
- Kicsi a farka
- Csúnya
Taszító külsőre és még öreg is.
Erre jön ez a kis francia majom (aki már családos, gyerekes ember) és szét ba..za a magyar kislányokat.(némelyk épphogy betöltötte a 18-at)
Én meg kapom a beszólásokat, hogy 40 évesen miért nem 40 éves nőt keresek magamnak.Hát erről ennyit.
ma 13:49
"van pénze"
Azért az nem minden,sok lány nem képes leküzdeni az undort még pénzért sem..
4-es kommentre ír nekem egy privátot a nyomorult, hogy "NÁLLAD" is vonzóbb.
Értitek: náLLad.
Írhattad volna 3 vagy 4 db L betűvel is. Végül is ingyen van! :D
Primitív, analfabéta nyominger.
Beszélhetsz itt undorról, tőle valahogy mégsem undorodnak ha pénzről van szó.
Amúgy a fazon tulajdonképpen egy befolyásos alfa hím. És ez az ami megkülönbözteti őt a hozzád hasonlóktól.
Ha valaki azt mondja Pierre Woodman, akkor mindenki tudja kiről van szó. Ellenben veled, akit senki nem ismer, semmi befolyásod nincsen a világra.
12-es
Primitív, analfabéta nyominger.
ma 14:11
" befolyásos alfa hím."
Hiába alfahim,mivel a külsőségek világát éljük,és ránézésre mindenkinek csak egy csúnya vén öregember.És ráadásul még pedomacika is ha fiatal lányokat kiván meeg.Ez a köztudatban van elterjedve.
"az undort nem mindenki képes leküzdeni még pénzért sem."
Igen, de nyilván azok nem is jelentkeznek erre az "állásra".
Amúgy a nagy részük csóró, balkáni, igénytelen buta kiscsaj, csak a felvételek előtt átmennek egy "nagymosáson", meg sminken.
És igen, elég ha sok pénzed van. Te is dughatsz ilyeneket pénzért (kurv.ák), tök mindegy hogy nézel ki, szóval nem tudom mit irigykedsz.
10 000 forintot fizet a vén homokos féreg a krváknak.
De fosik rendesen mindig 4-5 testőrrel járja a várost, tudja, hogy már megérett neki egy jó verés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!