A harmincas korosztály miért ennyire elcseszett?
Figyelt kérdés
Konkrétan a legtöbb életképtelen, családja sincs, azt se tudja mit akar az élettől, úgy viselkednek mint egy gyerek, nem mint egy felnőtt. Ha egy tőlük fiatalabb huszonéves sikeresebb, akkor leszólják, le akarják a negatív szövegeikkel húzni. Beszélni sem állnak le mert "kisgyerekeknek" tartják ezt a generációt, mégis több az életképes köztünk mint köztük. Sokan arról papolnak, milyen idősek, olyan szintre akarják magukat sorolni mintha 40-50-es korosztály lenne, de érettségileg egyik sincs olyan szinten. Arrogánsak, pofátlanok, erkölcstelenek, tiszteletlenek, begyöpesedettek és szűklátásúak. Nem tudják hova tartoznak, gyerekként viselkednek, elveszettek, de a fiatalabbakhoz képest azt hiszik felnőttek, de még akikről ezt gondolják is felnőttesebbek mint ők maguk. Nekem eddig az összes interakcióm ezzel a korosztállyal ilyen volt bárhová mentem, itthon is, külföldön is2022. okt. 23. 09:51
11/13 anonim válasza:
Huha valaki nagyon meg van sértődve...
12/13 anonim válasza:
30-as korosztály elcseszett? Szerintem éppen a legjobb..
Pont hogy a fiatal 20-asok az elcseszettek (gondolom vannak kivételek, tisztelet azoknak..)
De ez a z generáció... Hát az van elcseszve de nagyon..
13/13 anonim válasza:
Pont köztetek vagyok, én jobban szimpatizálok a 30-asokkal. Olyan hülyeségeken tudnak a korai húszasok pörögni valami téves igazságérzettőp vezérelten, hogy már attól belefájdul a fejem, ha külső szemlélőként veszek benne részt akaratom ellenére.
Pl ez a kérdés is olyan rém fölösleges dologba erőszakol annyi (negatív) energiát... Nektek nem kell tanulni meg építeni a jövőtöket, hogy ilyen hülyeségekre pazaroltok ennyi energiát? Nehogy véletlenül a csúf gonosz harmincasok sorsára jussatok. >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!