Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Miért taszít titeket...

Férfiak! Miért taszít titeket ennyire a párotokkal történő, komoly témákról való beszélgetés?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatom szerint, a saját páromat és társaságban más párokat nézve is azt veszem észre, hogyha komoly téma jön fel, vagy csak egy komoly kérdés, akkor hirtelen a legbeszédesebb pasik is 2-3 szóban lezárnak egy mondatot, már ha egyáltalán van reakció (legyen példa: "Számodra milyen randi ötletek azok, ahol tényleg jól éreznéd magad és nem csak miattam mennénk?" vagy "Felmerült bennem, hogy nem kedvelsz annyira. Nyilván szeretsz, de mint embert, mintha annyira nem lennék szimpatikus, ezt szűröm le abból, ahogy hozzám állsz").

Miért van ez veletek? Tényleg ennyire nyomaszt titeket 1-1 komolyabb kérdés? És ha igen, mit vártok, hogy csak haveri témákról fogsz szólni a kapcsolat?

2022. okt. 20. 11:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért mondom, de pont te voltál az aki elvitte folyamatosan a témát.

Mi csak leírtuk, miért nem szeretünk veletek tartalmasan beszélni. Hát pont ezért, mert itt is bármit írtunk, arra rákontráztál valamit, csak hogy neked legyen igazad.

És ez fárasztó ezért jobb bele sem kezdeni.

2022. okt. 21. 12:22
 42/44 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te írtad, hogy számodra fontos a veszekedés egy kapcsolatban. Én megkérdeztem, hogy miért, de erre már úgy tűnik luxus volt válaszolni.

Nőként szégyenkezem, hogy egyszerűen képtelen vagy a normális, komoly kommunikációra. De tudod, csak azt várd el a másiktól, amit te magad is teljesíteni tudsz.

Itt a hiba benned van. Ahogy itt megnyilvánulsz, az nem a komolyságról tanúskodik.

Hőböröghetsz itt, de néha nem ártana a tükörbe is nézned.

2022. okt. 21. 13:09
 43/44 A kérdező kommentje:

Válaszoltam, ha nem olvasod el, akkor nem tudok, mit csinálni. Segítség: a 37es komment az.

Én meg nőként szégyenkezem, hogy egy kérdezős fórumon olyan jelleggel írsz, mintha egy 59 éves tanárnő próbálná oktatni a diákjait, ráadásul úgy, hogy ennek nincsen helye, nem kérte senki, és jogosultság sem volt kiosztva. Hogy miért nem jut el az agyadig, hogy egy kérdésre választ sokás adni, már ha az ember akar, szabad döntésed volt... Te ehelyett jellemeztél, ami semmilyen módon nem kapcsolódott a kérdésre való válaszadáshoz. Széééégyenkezem, hogy te még azt sem tudod, hogyha azt kérdezem, hogy milyen színű az autód, akkor nem az a válasz rá, hogy "a tiéd ronda".

Engem nem az háborít fel, amit makogsz, hanem az, hogy azt gondolod, hogy érdekel. Nyilván, mivel te komoly és érett vagy, fel tudod fogni, hogy nem fog érdekelni egy vadidegen véleménye rólam, amit ő összegzett olyan dolgokból, melyekből egy ember egész jellemét nem lehet megítélni. Milyen érdekes, én nem jellemeztelek. Vajon miért? Mert van annyi eszem, hogy nem ítéllem meg a jellemed az alapján, hogy most éppen pökhendi módon írsz.

Kérlek, keress valamit, ami boldoggá tesz, mert ha inkább másokat támadsz az interneten, minthogy mással foglalkozz, akkor nálam is elkeseredettebb ember lehetsz.

2022. okt. 21. 13:24
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 37-es válaszod merő butaság és értelmezhetetlen halandzsa. De ha te ezt 100%-ban komolyan gondolod, és tudod is értelmezni, amit leírtál, ám legyen.

Tudod, létezik olyan, hogy értelmi és érzelmi intelligencia, meg helyes stresszkezelés.

Az, hogy pl. nem húzom fel magam minden egyes pitiáner dolgon, vagy nem csinálok bolhából elefántot, az nem azt jelenti, hogy nem szeretem a párom.

Sőt, két kulturált ember, akinek jó az érzelmi intelligenciája, mindent meg tud oldani veszekedés nélkül.

Amit pedig te leírtál, az csak azt bizonyítja, hogy te se tartod fontosnak a veszekedést, mint ahogy fentebb említetted, mert a leírásban inkább arról volt szó, hogy inkább ne veszekedjenek a felek.

"fontosabb volt a szeretet és szerelem, mint a nézeteltérés."

Összefoglalva: te se tudod valójában, hogy mit akarsz, összeszedetlenek a gondolataid, saját magadnak mondasz ellent és tipikus példája vagy annak, ahol nincs probléma oda csinálunk egyet.

"Felmerült bennem, hogy nem kedvelsz annyira. Nyilván szeretsz, de mint embert, mintha annyira nem lennék szimpatikus, ezt szűröm le abból, ahogy hozzám állsz"

"Számodra milyen randi ötletek azok, ahol tényleg jól éreznéd magad és nem csak miattam mennénk?"

2022. okt. 21. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!