Férfiak! Miért taszít titeket ennyire a párotokkal történő, komoly témákról való beszélgetés?
Személyes tapasztalatom szerint, a saját páromat és társaságban más párokat nézve is azt veszem észre, hogyha komoly téma jön fel, vagy csak egy komoly kérdés, akkor hirtelen a legbeszédesebb pasik is 2-3 szóban lezárnak egy mondatot, már ha egyáltalán van reakció (legyen példa: "Számodra milyen randi ötletek azok, ahol tényleg jól éreznéd magad és nem csak miattam mennénk?" vagy "Felmerült bennem, hogy nem kedvelsz annyira. Nyilván szeretsz, de mint embert, mintha annyira nem lennék szimpatikus, ezt szűröm le abból, ahogy hozzám állsz").
Miért van ez veletek? Tényleg ennyire nyomaszt titeket 1-1 komolyabb kérdés? És ha igen, mit vártok, hogy csak haveri témákról fogsz szólni a kapcsolat?
30as : Nincsenek szüleim.
Nem vagyok köteles elfogadni a rólam alkotott véleményed, de azért látom, hogy leírtad. Mit mondjak erre. Szerintem meg te kellemetlenül nézel ki, amiért három füled van. Ismerjük egymást.
Kérdező, talán állami intézetben nevelkedtél gyerekkorodban?
Egyébként szülei mindenkinek vannak, legfeljebb csak nem ismeri őket. Vagy te az alapvető biológiával se vagy tisztában, hogy nem tudod, hogy hogy fogan egy gyermek?
Akkor magyarázd el légyszíves, hogy szerinted miért fontos a veszekedés egy kapcsolatban?
"Szerintem meg te kellemetlenül nézel ki, amiért három füled van."
Látod, megint gyerekesen vagdalkozol értelmetlen példával. Ennek úgy őszintén, amit írtál, van valami értelme? Semmi. Tudom, az egódnak nem tetszik amit írtam, ezért viselkedsz így, ilyen éretlenül.
De nem baj, akkor kívánok neked sok-sok veszekedéssel teli kapcsolatot, hisz számodra, a te szinteden, ugye ez nagyon fontos.
34es, őszintén megnevettetsz, ami ma rám fért, köszönöm.
Ne szólj bele a családi életembe, abszolút semmi közöd nincs ahhoz, hogy ki nevelt, és mérhetetlenül pofatlan vagy, hogy azt hitted, te vagy valaki, hogy ezt egyáltalán megkérdezd.
Sajnalom, de ha most erre izgulsz, le kell kókasszam a lompost (ha nő vagy is azzal rendelkezel, amekkora paraszt vagy), mert egyáltalán nem hat meg a sértegetésed. Nem fogod fel, hogy nekem ezzel bókolsz. Szóval teljes nyugalommal folytasd, mert élvezem, hogy képes az unalmas életedben ekkora botrányt kavarni egy idegen. I-mád-lak
"a veszekedés is fontos, mert tiszta lappal lehet utána indulni"
Ja... a mesékben.
Alapból a veszekedés mint olyan egy agresszió, ami felesleges egy párkapcsolatban (is). Nyilván vannak esetek amikor elkerülhetetlen, de ettől még nem lesz fontos, nem kell folyamatosan generálni csak azért, hogy legyen.
Másrészt nincsen "tiszta lap" hiszen ott marad a tüske, főleg a nőknél akik 5 éven belül minden egyes hibát eltárolnak és fel tudnak hozni amikor borul a bili. Most nem azért hogy őket szidjam, de szerintem mindenki futott már ilyenbe.
#37 Ha le tudnak állni az szimplán az ő intelligenciájuk érdeme. De ennek semmi köze a "komoly beszélgetésekhez". És még mindig jobb, ha el sem kezdik.
Szerintem rohadt éretlen dolog az amikor valaki "taktikázik" a kapcsolatában meg ott keresi a "kihívásokat" meg folyamatosan "próbára teszi" a kapcsolatot idióta kérdésekkel, meg veszekedéssel.
Mindezt azért, hogy a saját egóját táplálja. Normális ember ilyet nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!