Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy nap mennyit kommunikáltok a párotokkal?
Főleg akkor, amikor nem talalkoztok aznap egyáltalán
És a kommunikáció alatt ertem most a Facebook üzeneteket, videohivast, “sima” hang hívást, Snapchat, vagy bármi hasonlót
Tudom, hogy nem lehet rendesen kifejezni a “mennyiséget”, de hogy pl egész nap beszéltek folyamatosan kb vagy csak reggel és este, esetleg napkozben 1-1x
Illetve szerintetek mennyi a normális “mennyiség”?
Legyszi kort es a kapcsolatotok hosszat is írjatok le 🙂
Köszi 🙂
18 vagyok, ő 25 és 5 hónapja vagyunk együtt.
Mindennap folyamatosan írunk, és kivétel nélkül mindennap sokat telefonálunk is. Kamerázni is szoktunk, de azt ritkábban:)
Nem is értelek 😂
Nem volt szerintem túl hosszú a kérdés
Vagy mi vele a gond szerinted?
Szerintem mindenkinek más a ,, normális" mennyisége
Mi mindketten 20 évesek vagyunk 2 éve vagyunk együtt és együtt lakunk.
Kapcsolat elején éjjel nappal dumáltunk főleg írásba aztán egyre többet hívásba és szépen lassan csökkent .
Volt pár hónap Mikór csak hétvégén talizatunk akkor minden nap legalább 2-3 órát dumáltunk. Most hogy ősze költöztünk mikor délutános ő akkor este kicsit vagy legfeljebb írok neki üzenetet de munkából nem tud írni. ( 1x postaláda írtam neki egy meglepi levelet mint a digitális kor előtt )
Kérdező gondolom te kevésled a közös időt beszélgetést, nem?
Ti menyit beszéltek? Hogy ki írtad ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!