Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kamaszokat és felnőtteket...

A kamaszokat és felnőtteket miért nem érdekli a körülöttük lévő világ?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge, kérem ne vegye magára. Köszönöm.

A legtöbb embernek már van internete, és rengeteg e-book van fent, youtube-on vannak oktató videók is általános iskolástól egészen egyetemi szintig. Tehát semmi nem állít meg senkit attól, hogy elég komoly tudásra tegyen szert egy-egy témában. És mégsem érdekel szinte senkit. Képtelen vagyok megérteni. Elképesztő és gyönyörű égitestekkel van tele a világegyetemünk, már kezdjük kapizsgálni hogyan funkcionál az agyunk és értjük a testünk működését (ami szintén elképesztő), csomó állatot ismerünk, stb stb stb. Az ég szerelmére, ismerünk olyan élőlényeket, amik elméletben halhatatlanok! Miért érdekesebb ennél a pletykálás, és hogy ki mit főzött tegnap, meg hogy hányan lájkolták valaki selfiejét?

2022. okt. 19. 22:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy sokszor tényleg van egyfajta önteltség, kivagyiság az ilyen érdeklődéssel kapcsolatod dolgok mögött.

Igyekeznek az érdeklődési körükkel többnek feltüntetni magukat, a másik érdeklődési körét alacsonyabb szintre helyezve. Mintha az ők (amúgy felszínes) tudásuk többet érne és ők ezáltal többek lennének.

Lásd a 13-as választ ahol ha csak "sport vagy járművek" érdekelnek az egyfajta lenézendő dolog, míg a csillagok meg világegyetem az valami magasztos, többet érő tudást ad.

2022. okt. 27. 12:29
 32/33 anonim ***** válasza:
24%

Akik most itt kommenteltek azok nyilván 20 vagy 30 évesek

Bár én csak 16 éves vagyok, de tudok mesélni hogy én ezt hogy élem meg.

A felnőtteken azt látom hogy

Dolgoznak mint a robot és nem birnak a valagukon megülni

Bár lehet ezt csak anyámon látom de nem szereti ha más gyerekkel beszélgetek

Ő mindig arra hivatkoz hogy ő soha nem beszél senkivel, mintha engemet is el akarna szigetelni a közösségtől, sőt ha a barátaimmal játszok az se tetszik neki mert nem birja elviselni hogy mi nem utáljuk egymást csak azért mert kancsal

Apámat különösen nem zavarja de azt nem szereti ha egésznap a gép elött lógok, ezt megértem

De hogy azt nem viseli el hogy én nem vagyok olyan mint ő, aki az unokatestvérével sem beszél mert neki jobban ment az élet mint neki, a szüleivel sem beszél senkivek mindekit lök el magától

Általánosban digi oktatás volt

Egy félreértés miatt képes volt ordibálni az osztályfönökömmel

Azzal az indokkal hogy megakart engem védeni de közben tudom hogy nem mert más indoka volt rá.

Én az unokatestvéreim családját látom példaképnek,vannak ott is problémák de higgattan meg tudjàk oldani mint mi mert apám

Mond egy dolgot ami nem lenne hülyeség de ő neki akar menni a fél világnak, megakar ölni mindenkit.

És csodálkozik hogy nincsenek barátai.

Én a másik felnöttől nem ezt látom de lehet ők is ugyanezt csinálják.

2022. nov. 4. 19:10
 33/33 anonim ***** válasza:
32 nem, sajnos a szüleid nem jó példák. Vannak normális emberek is.
2022. nov. 4. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!