Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor munkában ,családban...

Amikor munkában ,családban betegen helytáltok mennyire visel meg?

Figyelt kérdés
Sokszor látom a buszon pl hogy bosszankodik, hogy nagyon köhög fújja az orrát, ilyenkor változtatsz valamit az esti rutinotok mikor hazaértek, vagy sokszor jár a fejetekben a betegségetek pl munka közben?

2022. okt. 19. 15:17
 1/10 anonim válasza:
16%
MARADJANAK OTTHON! És oltassatok!
2022. okt. 19. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Én utálok betegen dolgozni, mert 5x annyi ideig tart a gyógyulás. Dolgoztam betegen, 2 hét múlva is taknyos voltam és szarul voltam, majdnem 3 teljes hét kellett a gyógyuláshoz. De mikor kikérem magam, akkor a 3. nap már jól vagyok. Egyszerűen el kell fogadni, ha beteg vagy és megteheted, akkor a fenekeden maradsz, jobban jársz. Mert mégha 3 nap nem is megy, csak 1 nap pihenés és gyógyulás sokkal többet ér már.

Persze ezzel mindenki máshogy van, de én így működöm.

2022. okt. 19. 15:20
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es náthás voltál olyankor?
2022. okt. 19. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Jaja, csak sima nátha volt, bár erősebb volt, mint általában, volt hozzá kis köhögés meg levertség. De erősebb nátha, igen. 2-es voltam.
2022. okt. 19. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Van az a helyzet, amikor nem tudsz szabadságot kivenni vagy pihenni betegen. Két kicsi gyerekem van, a munkát csak-csak félre tudom tenni pár napig, de a gyereket nem lehet a polcra rakni amíg meggyógyulok. Legutóbb ráadásul gyógyszert se szedhettem semmit, mert még terhes is voltam közben. Nyilván így sokkal tovább tart a betegség, sokkal fáradtabb az ember, de nagyon sok opció nincs. Túl kell élni és az alap minimumot hozni. Én legalábbis ilyenkor erre törekszem.
2022. okt. 19. 15:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Volt oka hogy nem kérted ki magad előbb? Sajnos nekem is mennem kell, mert nincs helyettes, és ilyenkor rányomja a hangulatomra a bélyegét a náthám
2022. okt. 19. 15:26
 7/10 anonim válasza:
0%
Oltakozzatok mondom!
2022. okt. 19. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

1. nem megyek dolgozni betegen, ez alap

2. a család meg szépen megoldja magának. Két-három napon keresztül még a 10 éves is kibírja nélkülem. Ha nem, így járt, 38 fokos lázzal nem fogok senki kedvéért ugrálni.

2022. okt. 20. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
18%
7-es hogy dögölnél bele a sok oltásba te csimbók!
2022. okt. 27. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"ilyenkor változtatsz valamit az esti rutinotok mikor hazaértek"

Persze: korai fekvés, hogy több alvás legyen, akár délután is, ha csak lehet, vitaminok, sok pihenés, kímélet.

2022. nov. 22. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!