Hogyan képzelitek el az életeteket egy év múlva ilyenkorra?
Figyelt kérdés
nov. 10. 21:33
1/15 anonim válasza:
Minden változatlan, ugyanolyan lesz. 2018-2019 környékén még láttam némi változásra lehetőséget, de ez azóta eltűnt.
2/15 anonim válasza:
Hasonlóan mint most, de ez nem baj, mert lényegében elégedett vagyok.
3/15 anonim válasza:
Utolsó előtti félévemben leszek jövő ilyenkor a mesterképzésemen, ha minden jól megy. Sok különbséget nem tudnék elképzelni, bár nagyon örülnék neki, ha összejönne (valami csoda folytán) 1 félévnyi külföldön tanulás, mert akkor a következő őszi félévet már azon az egyetemen kezdeném, amivel már egy ideje szemezek.
4/15 he84 válasza:
Szerintem nekem hasonló lesz, mint amilyen most, bár nem teljesen vagyok ebben biztos.
5/15 anonim válasza:
Szerenték eljutni lelkileg egy olyan szintre, hogy nem érzem magam nyomorultnak. :)
6/15 anonim válasza:
Szeretnék egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol a cég nem akar folyamatosan átverni és kizsákmányolni.
7/15 anonim válasza:
Hát,... Lehet, hogy én addigra már földalattira szállok!
8/15 A kérdező kommentje:
Csaknem. :)
nov. 10. 22:44
9/15 anonim válasza:
Pont az a szépsége az életnek, hogy az ember nem tudja, mikor kopogtat be hozzá a kaszás - és ebben igazságos a sors mindannyiunkkal, mert bármit is harácsolunk össze életünkben, nincs értelme magunkkal vinni az anyaföld alá! Speciel, nem is bánnám, ha értem eljönne már, mert marhára elegem van abból, amit manapság sokan életnek neveznek! Nem nekem találták ki ezt az egészet. Főleg a bizonytalansággal van tele a lábközi szatyrom - úgy 1990 óta - és nem tud nekem senki semmi olyat mondani, amiért nekem matuzsálemi életkort lenne érdemes megélnem. Már az sem érdekel, ha holnap nem ébredek fel!
10/15 anonim válasza:
Akkor fogok záróvizsgára készülni (MSc). Várhatóan már kevesebbet kell utazni az egyetemre. Ugyanebben a lakásban lakom a barátommal, de már van elképzelés vagy terv, hogy majd hogyan lesz közös saját lakásunk.
Munkahelyemen már teljes állásban dolgozom és Medior vagyok, vagy leszek hamarosan, úgy hogy folyamatban az előléptetés.
Tehát tulajdonképpen olyan sok változást nem várok. Legalábbis az elmúlt 1-2 évben több volt a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!