Hogyan képzelitek el az életeteket 4 év múlva?
Figyelt kérdés
Jelenlegi életkort is írhattok.okt. 22. 20:21
1/7 anonim válasza:
Vállalkozásom bevétele átlépi a 100 milliót, a mostani bnőm akkorra már a feleségem és minimum 1 gyerekem anyja. Saját hitelmentes új építésű házunkban élünk.
Ez a terv, meglátjuk hogy alakul.
3/7 A kérdező kommentje:
Depisek inkább kíméljenek. A ti dolgotok ha megakartok halni. Én imádok élni.
okt. 22. 20:53
4/7 anonim válasza:
Jelenleg 24 vagyok.
4 év múlva már meglesz a mesterszakom is, amit idén kezdtem el, azonban még nem tudom, maradjak-e PhD-ra. Szóval vagy belevágok abba, vagy keresek valamilyen munkát, ahol nem évül el a(z angol) tudásom, testhezálló és fejlődni is tudok, nem mellesleg szeretem is.
Szívem szerint amúgy egy Skandináv országba költöznék, azonban ezt egyedül nem merem bevállalni. De lehet, eljutok arra a pontra, hogy mégis meglépem.
5/7 anonim válasza:
Nyugodt életet szeretnék egy tanyán. Sok állattal.
6/7 anonim válasza:
42 éves vagyok. Több éve beleragadtam egy változatlan életmódba, így szerintem 4 év múlva sem lesz másabb a helyzet.
7/7 anonim válasza:
42 vagyok, a saját életemben olyan bántóan nagy változásokra már nem számítok. Viszont a gyerekeim pont egy egy mérföldkőhöz érnek addigra, a kicsi az általánost fogja kezdeni, a nagy pedig a fősulit befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!