Hogyan képzelitek el az életeteket egy év múlva ilyenkorra?
Addigra elvileg visszamegyek dolgozni. Mivel egyedülálló anyuka vagyok, így arra készülök, hogy az ovikezdés egy hatalmas káosz lesz 🙃
De ha csak ennyi változás lenne, azzal még elboldogulnék szerintem, szóval nagyon remélem, hogy minden más változatlan lesz (vagy max. jobb 🙂).
A következő egy évet komoly személyiségfejlesztésre szánom. Szeretnék családot alapítani, és szeretnék majd olyan apa lenni, aki jó példát tud mutatni, olyan nevelést adni a gyerekeinknek, hogy ne csak elboldogulni tudjanak, hanem képesek legyenek segíteni a többi embernek, egy jobb társadalom irányába elmozdulni.
Jelenleg erre alkalmatlannak gondolom magam. Tartok tőle, hogy a jelenlegi mintáim/sémáim, bezárkózottságom ragadna rájuk is. Ez pedig nem élet... előbb nekem is változnom kell. Olyan életet kell teremtenem, olyat kell élnem, amit szívesen adnék át másnak is.
Szóval ja... 1 év múlva sokkal előrébb szeretnék lenni.
Volt már ilyen időszakom, akkor lett kapcsolagom, azóta vagyunk egy pár. Azóta rekedtem meg azon a szinten... és ez is egy nagy dilemmám... akarok-e olyannal családot alapítani, aki megelégszik a mostani énemmel, azzal, akivel én nagyon nem elégszem meg.
Tehát gyökeres váltotás is lehetséges, lehet felfordul az egész életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!