Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan képzelitek el az...

Hogyan képzelitek el az életeteket egy év múlva ilyenkorra?

Figyelt kérdés
nov. 10. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Addigra elvileg visszamegyek dolgozni. Mivel egyedülálló anyuka vagyok, így arra készülök, hogy az ovikezdés egy hatalmas káosz lesz 🙃

De ha csak ennyi változás lenne, azzal még elboldogulnék szerintem, szóval nagyon remélem, hogy minden más változatlan lesz (vagy max. jobb 🙂).

nov. 10. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha már képzelődöm, akkor nem a jövőről, hanem minimum egy másik unverzumba helyezem át magam....
nov. 10. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

A következő egy évet komoly személyiségfejlesztésre szánom. Szeretnék családot alapítani, és szeretnék majd olyan apa lenni, aki jó példát tud mutatni, olyan nevelést adni a gyerekeinknek, hogy ne csak elboldogulni tudjanak, hanem képesek legyenek segíteni a többi embernek, egy jobb társadalom irányába elmozdulni.

Jelenleg erre alkalmatlannak gondolom magam. Tartok tőle, hogy a jelenlegi mintáim/sémáim, bezárkózottságom ragadna rájuk is. Ez pedig nem élet... előbb nekem is változnom kell. Olyan életet kell teremtenem, olyat kell élnem, amit szívesen adnék át másnak is.

Szóval ja... 1 év múlva sokkal előrébb szeretnék lenni.

Volt már ilyen időszakom, akkor lett kapcsolagom, azóta vagyunk egy pár. Azóta rekedtem meg azon a szinten... és ez is egy nagy dilemmám... akarok-e olyannal családot alapítani, aki megelégszik a mostani énemmel, azzal, akivel én nagyon nem elégszem meg.

Tehát gyökeres váltotás is lehetséges, lehet felfordul az egész életem.

nov. 11. 00:11
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Jövő ilyenkorra a bnőm már a feleségem lesz. A cégem meg 50 milliós évet fog zárni jövőre. Saját hitelmentes házunkban fogunk élni, és talán még a gyerek is úton lesz.
nov. 11. 07:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen lesz. Ugyanaz a xarul fizetett állás, ugyanott élek, ugyanazok a pofák... Mi változna? :(
nov. 11. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!