Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakiről, akaratán kívül...

Ha valakiről, akaratán kívül egy új közösségben az a kép alakul ki, hogy aranyos, akkor ezt hogyan lehet megváltoztatni?

Figyelt kérdés
A durva megoldások, most nem annyira érdekelnek.

nov. 10. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Mi a gondod azzal, hogy aranyos vagy?
nov. 10. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Ez miért baj?
nov. 10. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretek aranyos lenni
nov. 10. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Asszertivitást gyakorolni, öltözködést, hajviseletet felnőttesebbé tenni. A hangszín is fontos, nem kell selypegni, nem kell magas hamgon beszélni. Rozsaszínű és egyéb gyerekes kiegészítőket kiiktatni.
nov. 10. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
fel kell venni a k**ög stílust
nov. 10. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Van az aranyos akit kedvelnek és szeretnek nem csesztetnek.

Van azaz aranyos talán erre gondolsz....aki kis csendes, nem szól semmiért, mindent megcsinál, mindent elfogad, leterhelik , kihasználják.

nov. 10. 20:28
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom, nem tekintik férfinek.
nov. 10. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Ja, férfi vagy? Amúgy szerintem aki egy tahó és úgy is viselkedik az teljesen mindegy milyen hajviselettel rendelkezik és milyen színű ruhában van - attól még tahó lesz. Egy aranyos ember felvesz egy fekete pólót akkor már nem lesz aranyos? Ugye hogy nem így működik.
nov. 10. 20:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Egy igényes, értelmesen megnyilvánuló, de határozott férfi vagyok. De nyilván kedves is. Ha ez rossz pont akkor tényleg nem ebbe a világba való vagyok.
nov. 10. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Én szívesen segítek benne, hogyan ne legyél aranyos, de előbb gondold át tényleg, hogy mi is van konkrétan, mert ez egy nagyon jó tulajdonság. Főleg munkahelyen, ahol sokan faarccal végogülik a 8+ órájukat, szürke világ. Te úgy látszik színt viszel egy ilyen közegbe most, és ez irigylésre méltó inkább.
nov. 10. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!