Ha valakiről, akaratán kívül egy új közösségben az a kép alakul ki, hogy aranyos, akkor ezt hogyan lehet megváltoztatni?
Figyelt kérdés
A durva megoldások, most nem annyira érdekelnek.nov. 10. 19:51
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Talán az van, hogy sok a viszonylag idősebb nő, és fiatal férfiként, aki kedves és figyelmes, esetleg valamilyen anyai ösztönt váltok ki. Mondjuk ez nyilván nem a legjobb, de talán erről is lehet szó.
nov. 10. 21:33
12/14 anonim válasza:
Értem testbeszédben fognám meg akkor a leginkább. Stabil határozott állás, ne támaszkodj, karbatett kéz (kissé zárkózottságot mutat), és félelemkeltően nézz a szemükbe a beszélgetés alatt. Dzsézönsztétem.
Meg zavard le gyorsan az untató smalltalkot.
13/14 anonim válasza:
Ha buta vagy, nem fognak szeretni. Én vagyok az " idősebb" nő a munkahelyen, és bár nem szoktam kifejezni, hogy kit tartok aranyosnak, de az okos, kedves, jó kedélyű, jó szándéku fiatalokat szoktuk annak tartani. Most így belegondolva, egyedül a buták azok a fiatalok közül, akiket véletlenül se tartunk aranyosnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezt az intelligencia iránt érzett rokonszenvnek veszem köszönöm! Szerencsére határozott, jól érthető a beszédem, és a testtartásommal is "teret foglalok" nem meghúzódom.
De lehet, hogy manapság aki kedves az máris valami csodának számít a sok bunkó között.
nov. 12. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!